info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h10-04-2014

La Mitja Terrassa amb la segona Mitja Marató Blancafort


Xavi Garcia i Dolça Ollé s’adjudiquen la victòria en la segona edició de la Mitja Marató de Blancafort. Jordi Serrano i Judith Rovira s'imposen en l'estrena de la cursa de 5 Km.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Blancafort acaba d'acollir la seva segona edició de la Mitja Marató, amb la novetat, aquest any, de la disputa d'una cursa paral·lela de 5 km. La prova, organitzada per la Mitja Marató de Blancafort i l'Ajuntament de Blancafort, ha tornat a comptar amb el suport de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que ja va apadrinar la cursa en la seva primera edició.

Un total de 150 inscrits es van distribuir entre les dues curses disputades, aproximadament el 50% a cada una.

La Mitja Marató, amb una distància de 21097 m, va ser molt disputada. Pocs segons van separar als quatre primers corredors que van creuar la línia de meta. La victòria va ser per en Xavi Garcia, amb un temps de 1 h 14 min 49 s, seguit a dos segons pel corredor egarenc Bartolomé Serrano. Josep Maria Pijuan va completar el pòdium amb un temps de 1 h 14 min 54 s.

En categoria femenina, la victòria va ser per la corredora Dolça Ollé, que va cobrir la distància amb un temps de 1 h 34 min 27 s, seguida de Lola Palau, amb 1 h 43 min 46 s, i Lídia Vera, amb 1 h 51 min 11 s.

La novetat que va presentar aquest any la Mitja Marató de Blancafort va ser la celebració paral·lela de la cursa de 5 km, amb la victòria, en categoria masculina, per Jordi Serrano amb un temps de 17 min 56 s i, en categoria femenina, per Judith Rovira, amb 19 min 51 s.

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ha donat un important i experimentat suport a l'entitat organitzadora de la II Mitja Marató de Blancafort.

 

 

 


CLASSIFICACIONS

II Mitja Marató Blancafort 2014 (21097 m)
Categoria Masculina
1.- Xavi Garcia   01:14:49 FACVAC
2.- Bartolomé Serrano 01:14:51 CALIFORNIA SPORTS
3.- Josep Maria Pijuan 01:14:54
4.- Pedro Ortega  01:15:06 EVASION REUS
5.- David Uroz  01:19:07 CM CAPAFONTS

Categoria Femenina
1.- Dolça Olle  01:34:27
2.- Lola Palau  01:43:46 CLUB NATACIÓ IGUALADA
3.- Lidia Vera  01:51:11 AE BLANCAFORT
4.- Carme Posas  02:03:46


CURSA 5 KM
Categoria Masculina
1.- Jordi Serrano  00:17:56
2.- Robert Tarragó
3.- Víctor de Santos    AE BLANCAFORT
4.- Quim Royes 
5.- Sergio Exposito  00:19:06 CALIFORNIA SPORTS

Categoria Femenina
1.- Judith Rovira  00:19:51
2.- Júlia Olle   00:20:21 C.A. TARRAGONA
3.- Mª José Merino  00:23:24 CALIFORNIA SPORTS

 


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web