info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h16-04-2014

14a edició del Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple


El mag Lari, l'atleta Meritxell Calduch, l'actor Àngel Ripeu i el periodista esportiu Àlex Castells han apadrinat aquesta iniciativa solidària i han corregut un quilòmetre per fer una crida a participar el diumenge 27 d'abril a Montmeló. La cursa és apta per a tots els públics ja que inclou distàncies per a tots els nivells. També es farà una cursa de patins.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El "Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple" arribarà aquest any a la catorzena edició. Serà el 27 d'abril al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. L'objectiu, com sempre, és recaptar fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia, més de 7.000 a tot Catalunya.

Un altre any, l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitza, juntament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya i l'Ajuntament de Montmeló, amb la coordinació de la FCA, una nova edició d'aquesta popular festa de l'atletisme i el patinatge, amb un objectiu comú: donar a conèixer la malaltia a la nostra societat  i destinar recursos econòmics a la investigació de la malaltia.

Les inscripcions es fan a través de la nostra web. El preu és de 6 € per a les curses infantils i de 12 € per a les curses d'adults.

Us esperem a tots el proper diumenge 27 d'abril al Circuit!


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web