info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h26-06-2012

Nova edició de la cursa popular de Festa Major


El dissabte 30 de juny de 2012, amb motiu de la Festa Major de Terrassa, es celebrarà una nova edició de la cursa popular de Festa Major, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Tot a punt per l'inici de la Festa Major de Terrassa 2012 i, com ja és tradició, arriba una nova edició de la seva cursa popular, la XXXIII, què és celebrarà el proper dissabte 30 de juny, a les 19'45h la cursa infantil, a les 20'15h la cursa d'adults.

Com ja ha succeït en edicions anteriors, és preveu un número important d'atletes participants entre les dues curses,  en aquest moments ja s'arriba quasi als 1.200 inscrits. El plaç d'inscripcions (www.mitjaterrassa.org),  finalitza demà, dimecres 27 de juny, a les 20 hores o quan s'arribi a la xifra de 1500 inscrits per la cursa d'adults, i 300 per la cursa petita.

Cursa Solidària

La cursa de Festa Major de Terrassa és puntuable pel Circuit de curses Activa't de Terrassa i per la lliga Internet de Champiochip, el control de temps és durà a terme pel sistema Xip. Però, com ja és habitual en les curses organitzades per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, aquesta cursa també és de caure solidari, el simbòlic preu de les inscripcions, 1€, anirà destinat a favor d'Oncolliga.

Recorregut

El traçat de la cursa infantil, de 1.500 metres, serà per la Rambla d'Ègara, amb sortida, 19'45h, i arribada davant la plaça Ricard Camí. La cursa d'adults, de 8.000 metres, s'iniciarà a les 20'15 h  des de la plaça Ricard Camí, direcció sud de la Rbla d'Ègara, volta en el Portal Sant Roc, direcció nord Rbla. d'Ègara, Ps. 22 de Juliol, Ps. de les LLetres, Cervantes, Ps. 22 de Juliol, Nord, Societat, Garcia Humet, Ps. Comte d'Ègara, Av. Jacquard, Ctra. Castellar, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradellas, Rbla d'Ègara i arribada plaça Ricard Camí.

En la darrera edició el guanyador en la cursa adults masculí va ser l'egarenc Jaume Leiva amb un temps de 25'24", en categoria femenina victoria per Txell Calduch amb 29'47".

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web