info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h24-04-2014

Mulla´t i corre per l´esclerosi múltiple 2014


El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a convertir-se, diumenge 27 d'abril, en l'important escenari de la XIV edició de la cursa solidaria "Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple", organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l'Ajuntament de Montmeló, el Diari Sport, el Circuit de Catalunya i la Federació Catalana d'Atletisme.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Des de l'any 2001, el Circuit de Barcelona-Catalunya, acull la cursa solidaria "Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple", prova destinada a la recaptació de fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia, en l'actualitat més de 7.000 a Catalunya.

El gran repte per aquesta edició per part dels organitzadors, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) és superar la participació de la darrera edició, amb més de 2.000 corredors inscrits entre les diferents curses disputades i la presència aproximada d'unes 9.000 persones que es van desplaçar fins el Circuit per gaudir d'una jornada esportiva, familiar, lúdica i, el més important, solidaria.

El Mulla't i Corre és una jornada tant esportiva com festiva i familiar. Al llarg del matí hi ha programades activitats lúdiques com globus aerostàtic, un rocòdrom, camp de futbet i basquet, a més de les diferents curses que es disputaran i que s'iniciaran a les 9'30 hores amb els 10 km.

La participació en aquesta jornada atlètica és apta per tots els públics, permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts. L'import de les inscripcions es destina a la Fundació per l'Esclerosi Múltiple. El preu és de 12€ adults i 6€ categories infantils, el mateix dia de la cursa 15€ els adults i 8€ infantils. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.mitjaterrassa.org

 

 

Programa previst:

09.30 hores: 10 km

11.00 hores: 5 km.

11.45 hores: 1 milla adult

12.00 hores: 1 milla infantil

12.30 hores: cursa patins

 

 

 

 

Aquesta catorzena edició de la cursa solidaria "Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple" està apadrinada pel mag Lari, l'atleta Meritxell Calduch, l'actor Àngel Ripeu i el periodista esportiu Àlex Castells.

La Fundació Esclerosi Múltiple, que celebra el seu 25è aniversari, és una entitat que treballa amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'esclerosi múltiple.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web