info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-05-2014

La Mitja Terrassa present en Haití


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa col·labora amb l’ONG “Esport, Salut i Desenvolupament a Haití” amb la donació de més de 200 samarretes.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

Una de les característiques que defineix l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), sens dubte, és el seu caure solidari. Són moltes les activitats que organitza aquesta entitat amb fins benèfics, entre d’altres, recentment, s’ha fet la donació de samarretes destinades al projecte “Esport, Salut i Desenvolupament a Haití”.

 

Aquest es tracta d’un projecte destinat a la població infantil haitiana a través de la transformació dels nenes mitjançant la pràctica de l’esport i integrant aquest amb la prevenció en salut amb la formació d’entrenadors de futbol i bàsquet capacitats per actuar com agents de salut, contribuint així a la reducció de malalties infeccioses prevalents al país com sónla Sidaola Colerai, augmentant els coneixements en hàbits higiènics i dietètics.

 

El passat mes d’abrilla LoliFernándezila Maria Llistosella, coordinadores del projecte van viatjar, acompanyades per 3 voluntaris, a Haití per implantar aquest projecte iniciat ara fa un anys. Durant 3 setmanes han estat formant a infermeres locals en mesures preventives en HIV i en malalties transmeses per l’aigua i els aliments; paral·lelament s’ha fet formació amb tallers teòrics-pràctics en bàsquet i futbol. Un cop finalitzada la primera formació, les infermeres locals formaran els monitors esportius en tècniques preventives a través del joc i de l’esport, creant així entrenadors esportius formats com agents de salut. Durant l’estada s’han fet competicions entre els nens dels orfenats de Kenscoff i Tabarre, com a practiques pels nous entrenadors i es van planificar els entrenaments i la formació en prevenció dels infants.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web