info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h08-06-2014

Poble Nou–Zona Esportiva, cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t


Diumenge, 8 de juny de 2014, es disputa l’onzena  cursa popular solidaria Poble Nou-Zona Esportiva, quarta prova puntuable pel XI Circuit de Curses ACTIVA’T que organitza de forma conjunta l’associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Una nova edició de la cursa popular Poble Nou-Zona Esportiva es celebrarà aquest proper diumenge, a partir de les 10 hores amb la sortida de la categoria infantil.

 

La cursa està limitada a 600 participants. El punt de sortida i arribada, tant en la categoria infantil com la d’adults, serà a centre cívic Avel·lí Estrenjer (Zona Olímpica, al costat del camp de futbol del Terrassa).

 

La primera cursa que es disputarà serà la infantil, a les 10 hores, amb una distancia total de1 km. Mitja hora més tard, a les 10’30 h. s’iniciarà la categoria d’adults que hauran de recórrer una distancia de5 km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ordre        

 Data              

Cursa                                                            

 Valor          

 

1

27 gener

* Mitja Marató

3

 

2

27 gener

* Santi Centelles

1

 

3

31 Maig

Bonaire

1

 

4

8 Juny

Poble Nou-Zona Esportiva

1

 

5

5 Juliol

Festa Major de Terrassa

1,5

 

6

12 Juliol

Ca n'Anglada

1

 

7

30 Agost

Festa Major de Matadepera

1,5

 

8

18 Octubre

Can Jofresa 10KM pista

1,5

  

 

 

 

 

Valor total circuit

11,5

 

 

 

 

 

Participació mínima per classificació final

5 curses

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 

 

 

 

 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web