info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h18-06-2014

Èxit de participació en el Concurs Mascota de la Mitja Marató de Terrassa


Un sofà-atleta que surt corrent ha estat la il·lustració escollida com a mascota per representar la Mitja Marató de Terrassa. Gemma Carreras, de l'Institut Torre del Palau és l'autora del dibuix guanyador.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

 

 

La Mitja Marató de Terrassa ja te mascota. La imatge representativa de l'activitat estrella de l´entitat,  es va donar a conèixer durant la celebració del Sopar de l'Esport Escolar que es va celebrar al Parc Audiovisual de Catalunya, organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa. Més de 600 treballs realitzats per alumnes de diferents centres educatius de Terrassa i la seva demarcació van participar en el concurs convocat per escollir la mascota de la Mitja Marató.

 

El concurs va comptar amb diferents categories, cicle superior de primària, primer cicle d'ESO, segon cicle d'ESO i batxillerat i cada una d'elles amb els seus finalistes. La il·lustració guanyadora, un sofà-atleta, és obra de Gemma Carreras, alumna de batxillerat de l'Institut Torre del Palau. La imatge és un reclam a fer esport.

 

Per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa aquesta ha estat una iniciativa molt important ja que es tracta d'una activitat que ha comptat amb la participació de la ciutat, i especialment dels més joves qui han estat els que han escollit la mascota de la Mitja. Els nombrosos treballs presentats ha significat tot un èxit gràcies a la col·laboració i implicació dels centres educatius i el Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa.

 

 

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web