info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h02-07-2014

35a Edició de la Cursa Popular de la Festa Major de Terrassa


Dissabte, 5 de juliol, Terrassa acull la seva 35a Cursa Popular de Festa Major,

organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el

suport de l'Ajuntament de Terrassa. Acte central de la celebració de 100 anys

d'atletisme a Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La ja tradicional Cursa atletica de Festa Major de Terrassa, que arriba a la seva 35a edició, es converteix en aquesta ocasió en l'acta central de la celebració de 100 anys d'atletisme a Terrassa. A punt de tancar-se les inscripcions, el dimecres 2 de juliol, a les 20 hores, ja supera el miler d'inscrits, el que fa preveure, un any més, una important participació. Les dues proves estan limitades en quant al número d'inscripcions, 1.500 la d'adults i 300 la infantil

La cursa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament local, tindrà lloc el dissabte 5 de juliol a partir de les 20 hores amb la sortida de la cursa infantil. La cursa d'adults s'iniciarà a les 20.30 hores.

Recorregut

A partir de les 20 hores tindrà lloc la cursa infantil, amb un traçat de 1.500 metres que transcorrerà per la Rambla d'Egara.

La cursa d'adults s'iniciarà a les 20.30 hores, amb sortida i arribada davant de la plaça Ricard Camí.

Els atletes cobriran un traçat de 8.000 metres, que s'iniciarà davant la Plaça Ricard Camí, Rambla d'Egara (direcció sud), c/ Volta, Portal de Sant Roc, Rambla d'Egara (direcció nord), Ps. 22 de Juliol, Ps. de les Lletres, c/ Cervantes, Ps. 22 de juliol, c/Nord, c/Societat; c/ García Humet, Ps Comte d'Egara (direcció sud), Ps. Comte d'Egara (direcció nord), Av. Jacquard, Ctra. Castellar, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradelles, Rambla d'Egara i arribada davant Plaça Ricard Camí.

Com ja és habitual, es tracta d'una cursa solidària. La inscripció és de 3€ a qualsevol de les curses i part d'aquest import anirà destinat a Oncolliga.

Circuit de Curses Activa't

La Cursa Popular de Festa Major de Terrassa és la cinquena cursa puntuable pel Circuit de curses atlètiques Activa't. També puntua per la lliga Internet Championchip.

Per l’any 2014, el calendari és el següent:

 

Ordre Data Cursa Valor

 

1 27 gener * Mitja Marató 3

2 27 gener * Santi Centelles 1

3 31 Maig Bonaire 1

4 15 Juny Poble Nou-Zona Esportiva 1

5 5 Juliol Festa Major de Terrassa 1,5

6 12 Juliol Ca n'Anglada 1

7 30 Agost Festa Major de Matadepera 1,5

Valor total circuit 10

Participació mínima per classificació final 5 curses

 

 

* curses no puntuables pel circuit de nens i nenes, el núm. de curses mínim en aquest cas és

de 4

LES DADES

35a. Cursa Popular Festa Major de Terrassa

100 anys d'atletisme a Terrassa

Data: Dissabte 5 de juliol de 2014

Hora: 20 hores (cursa infantil), 20.30 hores (cursa adults)

Lloc: Sortida i arribada Plça. Ricard Camí. Terrassa

Preu: 3€ (cursa solidaria a favor Oncolliga)

Organització: Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport Ajuntament de Terrassa.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web