info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-11-2015

Decathlon s’uneix a la Mitja Terrassa


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Decathlon Terrassa signen un acord de col·laboració per la dissetena edició de la Mitja Terrassa que se celebrarà el 24 de gener de 2016

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La Mitja Marató de Terrassa celebrarà la seva dissetena edició amb el suport d’un nou col·laborador, Decathlon Terrassa, que es suma a l’important grup de patrocinadors amb els que compte aquest rellevant esdeveniment esportiu per la nostra ciutat.

Decathlon Terrassa, és una cadena d’establiments de grans superfícies, dedicada a la venda i distribució de material esportiu, filial del grup francès Mulliez. Present en vint- i-un països, Decathlon destaca per un fort desenvolupament de les seves marques de distribuïdor. Compta amb 113 tendes en el mercat nacional.

La cadena esportiva, situada en l’Avinguda Textil, 1, de Terrassa, comptarà amb un espai destinat a la Mitja Terrassa, amb la presència de la seva mascota, on també es podran realitzar les inscripcions per les dues curses que se celebraran el 24 de gener de 2016, la Mitja Marató Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la incorporació de Decathlon Terrassa com un nou patrocinador de la Mitja és molt important per seguir creixent en l’organització d’aquest prestigiós esdeveniment esportiu, de la mateixa forma, el fet que aquesta reconeguda marca, especialment en el mon de l’esport, doni suport a la Mitja reconeix a la Mitja Terrassa com una important cursa per l’esport la nostra ciutat.


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa 

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web