info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-11-2015

Decathlon s’uneix a la Mitja Terrassa


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Decathlon Terrassa signen un acord de col·laboració per la dissetena edició de la Mitja Terrassa que se celebrarà el 24 de gener de 2016

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La Mitja Marató de Terrassa celebrarà la seva dissetena edició amb el suport d’un nou col·laborador, Decathlon Terrassa, que es suma a l’important grup de patrocinadors amb els que compte aquest rellevant esdeveniment esportiu per la nostra ciutat.

Decathlon Terrassa, és una cadena d’establiments de grans superfícies, dedicada a la venda i distribució de material esportiu, filial del grup francès Mulliez. Present en vint- i-un països, Decathlon destaca per un fort desenvolupament de les seves marques de distribuïdor. Compta amb 113 tendes en el mercat nacional.

La cadena esportiva, situada en l’Avinguda Textil, 1, de Terrassa, comptarà amb un espai destinat a la Mitja Terrassa, amb la presència de la seva mascota, on també es podran realitzar les inscripcions per les dues curses que se celebraran el 24 de gener de 2016, la Mitja Marató Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la incorporació de Decathlon Terrassa com un nou patrocinador de la Mitja és molt important per seguir creixent en l’organització d’aquest prestigiós esdeveniment esportiu, de la mateixa forma, el fet que aquesta reconeguda marca, especialment en el mon de l’esport, doni suport a la Mitja reconeix a la Mitja Terrassa com una important cursa per l’esport la nostra ciutat.


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa 

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web