info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h18-01-2016

Tot a punt per la Mitja Marató de Terrassa


La seu central de BBVA a Terrassa va estar l’escenari de la presentació oficial de la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa davant els seus patrocinadors, autoritats i col·laboradors.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Aproximadament unes 300 persones van assistir a la presentació oficial de la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), el passat divendres 15 de gener de 2016, acte celebrat a la seu central de BBVA a Terrassa, un dels principals patrocinadors de la Mitja, on es va donar a conèixer als patrocinadors, autoritats i col·laboradors els trets principals i les novetats per aquesta dissetena edició  de la Mitja Terrassa i la onzena cursa popular Santi Centelles que es disputaran el pròxim 24 de gener de 2016.

 

Conduit per la periodista Mariona Tomàs, l’acte es va iniciar amb l’entrega del Trofeu Noel Otero, que es lliura a persones o entitats en reconeixement  a la seva tasca amb la Mitja Marató. Aquest emotiu trofeu es va instaurar fa catorze anys amb motiu de la desaparició per malaltia del jove Noel Otero, molt vinculat als inicis de la Mitja Marató de Terrassa. En aquesta ocasió els guardonats van estar Mingo Carbonell i Quico Querol que treballant de forma activat en la Mitja, el primer amb el circuit de la Mitja i Querol amb el tema de seguretat de la cursa.

 

Posteriorment es va donar pas a la visió del vídeo enregistrat amb motiu de la dissetena Mitja Marató, on un reconegut atleta, Carles Castillejos, va ser el protagonista del mateix  mostrant el circuit de la cursa i destacant les seves principals característiques,. El vídeo va concloure amb l’entrada a la Sala d’actes de BBVA del mateix Castillejos  qui es va dirigir als assistents destacant el prestigi d’aquesta Mitja Marató de Terrassa.

 

Amb la celebració de la Mitja Marató de terrassa i la cursa popular de 5 km, la Santi Centelles, es dona inici al circuit de Curses Activa’t organitzat conjuntament per MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, durant la presentació es va destacar la important col·laboració d’ambdues entitats, una relació que es va iniciar ara fa 16 anys i a partir de l’any 2007 es va crear el Circuit Activa’t amb l’objectiu de destacar la bona practica esportiva: “esport és salut i qualitat de vida”. El Circuit

 

 

 

Activa’t engloba una sèrie de curses i conferències impartides per professionals de la medicina. Durant aquesta presentació també es va fer entrega dels trofeus als guanyadors de les diferents categories amb les que compte aquest Circuit. En categoria infantil femenina i masculina, Claudia Alarcón i  Ernest Serret van recollir els seus guardons que els acredita com guanyadors de l’edició 2015 de l’Activa’t. En categoria absoluta les guanyadores i guanyadors han estat: primera Tània Guerra, segona Alicia López i tercera Lola Espinosa, en categoria femenina i  primer Marc Otero, segon Marc Graells i tercer Diego Muñoz en masculina.

 

El Sr. David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, va fer entrega d’una placa a la Sra. Anna Folch, directora de Comunicació i Relacions Públiques del Grup MùtuaTerrassa, en agraïment per la seva important col·laboració.

 

En aquest acte també es va reconèixer  la important aportació que significa per la Mitja Marató per part dels patrocinadors principals d’aquesta: Toyota Orient Cars, Cirsa i BBVA. El Sr. Carles Solano, de Toyota Orient Cars, Sr. Carlos Duelo, de Cirsa i Sr. Cristian Terribas, de BBVA van recollir de la mà del Sr. David Otero (AEMMT) unes plaques de la Mitja Marató en agraïment al seu suport vers la Mitja. Cristian Terribas, en nom dels patrocinadors, va destacar la importància de la Mitja Marató per Terrassa que manté tres eixos fonamentals: esport-ciutat-solidaritat.

 

El següent parlament va ser a càrrec del president de l’entitat organitzadora, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, qui es va dirigir als assistents agraint la importància que adquireix  la col·laboració de tots. Una cursa que ha guanyat prestigi i solidesa.

 

L’alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, va tancar el torn de parlaments destacant que la Mitja Terrassa és un acte de ciutat, felicitant a l’extraordinari equip humà de la Mitja, al voltant de la cursa hi ha tota una ciutat esportiva i Olímpica. Hi ha ganes que arribi el dia i de córrer. En aquesta cursa ningú perd.

 

El punt final d’aquesta presentació el va posar  MC Cor dirigits per Joan Martínez Colàs   interpretant tres peces, la primera amb Laia Camps com a solista, la segona va anar a càrrec de Joan Martínez  i la tercera un duet format per Laia Camps i Joan Martínez. La sorpresa de la vetllada va estar la presentació de l’himne de la Mitja Marató composat pel propi Joan Martínez “We roun around the world” qui va explicar la seva inspiració per crear-lo, “és la historia d’un noi i una noia que queden per córrer i d’aquesta acció esportiva floreixen uns sentiments”.

 

L’acte va comptar amb l’assistència de les màximes autoritats de la ciutat, l’alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart va estar acompanyat de diferents regidors del consistori Municipal. Així també com la presència d’alts càrrecs locals de les forces públiques, esportistes i dirigents de diferents entitats esportives de la ciutat que es van donar cita a la seu central de BBVA per conèixer la propera edició de la Mitja Marató de Terrassa.

 

 

 

ASSOCIACIÓ  ESPORTIVA  MITJA  MARATÓ DE  TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa 

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web