Presentació Oficial de la cursa Mulla’t per l’escleròsi Mùltiple

El Diumenge 29 d’abril es durà a terme, al Circuit de Catalunya, una nova edició de la cursa solidària “Mulla’t per l’escleròsi Múltiple”.

Organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, La Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport el Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, és un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Es va iniciar l’any 2001 amb el concepte d’una competició popular d’atletisme que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col.labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cendint l’i mport de les inscripcions que realitzen les persones participants. Any rere any, ha anat augmentant el nombre d’esportistes participants fins arribar a la xifra de més de 2.200 persones.

Ahir es va presentar oficialment la cursa “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple 2012” amb la presencia de l’actriu Loles León; Carles Castillejo, atleta Campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros; Audi Norris, esportista i ex-jugadors de bàsquet del F.C Barcelona durant 6 temporades que son els padrins d’aquesta cursa de l’any 2012, la també actriu i padrina d’aquesta edició, Bibiana Fernández, finalment no va poder assistir a l’acta. Els padrins van fer una crida a la participació dels ciutadans.
 
La presentació es va iniciar amb els parlaments de les autoritats presents, Antoni Guil Roman, alcalde de l’Ajuntament de Montmeló, Ramon Maltas, director d’operacions del Circuit de Catalunya, Sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, SRa. Rosamaría Estrany, Presidenta Fundació Esclerosi Múltiple, Sr. David Otero, president Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Sr. Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona.  Programa de curses.
Presentació Oficial de la cursa Mulla’t per l’escleròsi Mùltiple