L’AEMMT en constant moviment de millora i innovació

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) presenta la seva nova web, una de les primeres accions de millora i innovació del Pla de la Mitja 2012-2013.

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenta la seva nova web amb el principal objectiu d’oferir als seus usuaris una informació actualitzada i de qualitat, al mateix temps, facilitar els diferents tràmits, el més destacat, les inscripcions a les diferents curses que organitza l’entitat terrassenca.

 Una de les millores de la nova web és l’adaptació a tots els dispositius mòbils, des de smartphones a Ipads, l’usuari pot accedir des de qualsevol lloc. Entenem, que tot i què som una entitat amb un alt percentatge de fidelització del nostres usuaris, hem d’arribar als futurs corredors i aquests estan a l’última en noves tecnologies. Es per això, que en una segona fase de millora de la web, concretament de cara al mes de setembre, introduirem a la mitja en les xarxes socials, integrant la web amb Facebook, Twitter, Youtube, etc…

Per una altra banda, la disposició organitzativa de la web a millorat envers la navegació, fent-la molt més intuïtiva i fàcil de navegar. A través del RSS els interessats en estar al dia de totes les novetats de l’esport és poden subscriure a les nostres noticies.

 Una de les novetats més importants que presenta aquesta web és el nou format d’inscripcions a les curses. L’usuari podrà triar més fàcilment la cursa on inscriure’s, fer el pagament i, al moment, comprovar la seva inscripció a la cursa seleccionada.

 Amb la presentació oficial de la nova web de l’AEMMT s’obra també les inscripcions per la cursa de la Festa Major de Terrassa 2012, que tindrà lloc el proper dissabte 30 de juny de 2012.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa

Comunicació