Nova edició de la cursa popular de Festa Major

El dissabte 30 de juny de 2012, amb motiu de la Festa Major de Terrassa, es celebrarà una nova edició de la cursa popular de Festa Major, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

Tot a punt per l’inici de la Festa Major de Terrassa 2012 i, com ja és tradició, arriba una nova edició de la seva cursa popular, la XXXIII, què és celebrarà el proper dissabte 30 de juny, a les 19’45h la cursa infantil, a les 20’15h la cursa d’adults.

Com ja ha succeït en edicions anteriors, és preveu un número important d’atletes participants entre les dues curses,  en aquest moments ja s’arriba quasi als 1.200 inscrits. El plaç d’inscripcions (www.mitjaterrassa.org),  finalitza demà, dimecres 27 de juny, a les 20 hores o quan s’arribi a la xifra de 1500 inscrits per la cursa d’adults, i 300 per la cursa petita.

Cursa Solidària

La cursa de Festa Major de Terrassa és puntuable pel Circuit de curses Activa’t de Terrassa i per la lliga Internet de Champiochip, el control de temps és durà a terme pel sistema Xip. Però, com ja és habitual en les curses organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, aquesta cursa també és de caure solidari, el simbòlic preu de les inscripcions, 1€, anirà destinat a favor d’Oncolliga.

Recorregut

El traçat de la cursa infantil, de 1.500 metres, serà per la Rambla d’Ègara, amb sortida, 19’45h, i arribada davant la plaça Ricard Camí. La cursa d’adults, de 8.000 metres, s’iniciarà a les 20’15 h  des de la plaça Ricard Camí, direcció sud de la Rbla d’Ègara, volta en el Portal Sant Roc, direcció nord Rbla. d’Ègara, Ps. 22 de Juliol, Ps. de les LLetres, Cervantes, Ps. 22 de Juliol, Nord, Societat, Garcia Humet, Ps. Comte d’Ègara, Av. Jacquard, Ctra. Castellar, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradellas, Rbla d’Ègara i arribada plaça Ricard Camí.

En la darrera edició el guanyador en la cursa adults masculí va ser l’egarenc Jaume Leiva amb un temps de 25’24”, en categoria femenina victoria per Txell Calduch amb 29’47”.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA