Creix el número de participants a la Cursa de Festa Major de Terrassa

Demà, dissabte 30 de juny de 2012, és disputa la XXXIII Cursa popular de Festa Major de Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col•laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

Terrassa acull demà una nova edició de la seva cursa de Festa Major amb un increment d’atletes participants. S’han superat els 1.500 inscrits entre la cursa d’adults i la de petits. Aquesta xifra de participació també suposa  incrementar l’aportació a Oncolliga, entitat a la qual és destina l’import de les inscripcions a la cursa que ha estat d’ 1€ per atleta participant, que rebrà un tal•ló de 1.500 euros, 120 € més que l’edició anterior.

La primera cursa s’iniciarà a les 19’45h, la cursa infantil amb un traça de 1.500 metres per la mateixa Rambla d’Egara, sortida i arribada davant la plaça Ricard Camí.

A les 20’15 hores s’iniciarà la cursa d’adults, amb un recorregut de 8.000 metres. La prova comptarà amb corredors importants, com el guanyador de l’edició anterior, l’egarenc Jaume Leiva, i l’atleta Samir Ait Buichamane, últim guanyador de la Mitja Marató de Terrassa. En categoria femenina, Imma Lebedieva buscarà repetir la primera posició com ho va fer a l’edició del 2009.

La cursa de Festa Major de Terrassa és puntuable pel del Circuit de Curses Activa’t. En aquests moments lidera la categoria masculina Rubén Cid, en femenines Carmen Ballesteros, en categoria infantil masculí David Bosch i Irina Belmonte en infantil femenina.

 CLASSIFICACIÓ CIRCUIT ACTIVA’T FINS JUNY 2012

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA