Albert Caballero s’imposa en la XXXIII Cursa de la Festa Major de Terrassa en la categoria masculina i Inna Lebedieva en Fèmines.

El corredor del California Sports, Albert Caballero, s’imposa en una disputada Cursa de Festa Major de Terrassa. Inna Lebedierva, del Baseamado.com, guanya en categoria femenina. En la cursa Infantil, la victoria en categoria infantil masculina va ser per Arnau López, del C.A. Manresa i Jordina Morillo del J.A. Sabadell és va imposar en categoria infantil femenina.

Terrassa ha tornat a celebrar la seva ja tradicional cursa de Festa Major, l’edició XXXIII, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, amb record de participants, 1.600 corredors inscrits entre les dues curses disputades, la d’adults i la infantil.

A les 19’45 hores és va iniciar la cursa dels petits, amb un traçat de 1.000 metres. La victòria, en categoria infantil masculí,  va ser pel corredor del C.A. Manresa, Arnau López amb un temps de 2:47, seguit per David Galera, del C.N. Manresa amb 2:48 en la tercera posició va entrar Roger Garreta,del Pantaurells Terrassa, amb un temps de 2:59. En categoria femenina, la victòria va ser per Jordina Morillo, del J.A. Sabadell amb un temps de 2:49, seguida per Geena Stephens de la U.A. Terrassa amb també 2:49, en tercera posició va entrar Irina Belmonte.

La cursa d’adults, amb un traçat de 8.000 metres és va iniciar a les 20’15 hores. L’inici de la cursa va ser molt igualat entre els corredors capdavanters. Les posicions és van començar a definir a meitat del traçat de la prova. Moment en el que un dels favorits a fer-se amb la victòria, Amir Sait Buchamane, guanyador de la darrera Mitja Marató de Terrassa, a l’alçada del monument de la dona Treballadora, uns 4.000 metres recorreguts de la cursa, va patir una caiguda, i a pesar del seu intent per continuar la cursa, va haver d’abandonar. A partir d’aquest moment, Albert Caballero, va liderar la cursa fins al final. En categoria femenina la corredora Inna Lebedieva va ser la primera en creuar la línea de meta, revalidant d’aquesta forma la victòria que ja va aconseguir en l’edició del 2009.

Classificacions finals:

Categoria Absoluta Masulina (8.000 metres)
1.- Albert Caballero (California Sports)           26:37
2.- Xavi Planas (Club Atletic Castellar)            26:57
3.- Radouane Nour                                            27:01
4.- Enric Vila(U.A. Terrassa)                             27:13
5.- Marc Garcia Giménez(Corredors.cat)         27:19

Categoria Absoluta Femenina (8.000 metres)
1.- Inna Lebedieva (Baseamado.com)             32:47
2.- Yolanda Riera (Slop.cat)                             32:52
3.- Ahlam El Kakdi (Unió Lleida)                      33:23
4.- Carme Ballesteros (California Sports)        33:39
5.- Alícia López (California Sports)                  37:23

Categoria Infantil Masculina (1.000 metres)
1.- Arnau López (C.A. Manresa)                        2:47
2.- David Galera  (C.N. Manresa)                      2:48
3.- Roger Garreta (Pantaurells Terrassa)        2:59

Categoria Infantil Femenina (1.000 metres)
1.- Jordina Morillo (J.A. Sabadell)                    2:49
2.- Geena Stephens (U.A. Terrassa)                 2:49
3.- Irina Belmonte                                             3:05

La victoria absoluta per equips en categoria masculina va  ser per la U.A. Terrassa. En categoria femenina pel California Sports.

Els guanyadors locals masculins: Radouane Nour, Enric Vila i Marc Garcia.
Guanyadores locals femenines: Carme Ballesteros, Alicia López i Dolores Rodríguez.                   
 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA