Una nova etapa social per l´ AEMMT

L´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa,  comença una nova etapa social.

En  el seu llarg recorregut organitzant i donant suport a  diferents actes de caire esportius, socials i culturals, vol pujar un esglaó  mes, amb la voluntat de millora constant i de oferir la màxima excel·lència als seus usuaris comença per l´AEMMT una nova era dins les xarxes socials.

Volem comptar amb la participació de tothom, amb les vostres opinions, aportacions i idees.

Podreu veure informació de les nostres curses, així com notícies d’interès esportiu i moltes sorpreses mes. Convideu als vostres amics a unir-se a un col·lectiu de persones  amb un interès comú. L’esport i les persones. Sigueu tots benvinguts!

 

L´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa,  empieza una nueva etapa social.

En su largo recorrido organizando i dando soporte a diferentes actos de ámbito deportivo, social y cultural, quiere subir un peldaño más, en su voluntad de mejora contante y de querer ofrecer a sus usuarios lo mejor empieza par a AEMMT una nueva era dentro de las redes sociales.

Queremos contar con  la participación ciudadana de todos, con vuestras opiniones, aportaciones e ideas. Podréis ver información de nuestras carreras, así como noticias deportivas y muchas sorpresas más. Invitad a todos vuestros amigos a unirse a un colectivo de personas con un interés en común: el deporte i las personas. Sois todos bienvenidos!