La Mitja Terrassa confirma el seu prestigi amb els Jocs Olimpics de Londres 2012

La Mitja Marató de Terrassa, cursa organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), al llarg de la seva història s’ha consolidat com una de les proves atlètiques més prestigioses, no només a nivell nacional, sinó també a nivell internacional.

Celebrades ja 13 edicions des del seu inici, l’any 2000, La Mitja Marató de Terrassa sempre ha comptat amb la presència, en les diferents curses disputades, d’atletes de gran renom en el mon de l’atletisme. Per molts d’ells, la Mitja Terrassa, és una cita obligada per les seves aspiracions esportives.|

Els recents disputats Jocs Olímpics de Londres 2012, confirma el prestigi de la cursa terrassenca amb la participació d’importants atletes capdavanters que han estat presents a la Mitja Marató de Terrassa, destacant, especialment, l’actual guanyadora olímpica de marató en categoria femenina, Tiki Gelana, medalla d’Or a Londres 2012. Aquesta atleta etíop, es va imposar, en categoria femenina, a Terrassa l’any 2006.

Però no només ha estat present la medallista olímpica a Terrassa, altres corredors olímpics també han format part de la Mitja Marató de Terrassa. L’atleta del FC Barcelona, habitual a Terrassa, Nacho Càceres, que ostenta el rècord de la cursa terrassenca amb un temps d’1h.03’55”, aconseguit en l’edició del 2011. Càceres també va ser 2on en el 2008 (1h.04’44”), en el 2010 5è (1h.07’16”) i 3er. en el 2012 (1h.07’06”).

José Carlos Hernández del Cajacanarias també ha estat membre de la selecció espanyola a Londres 2012. L’atleta canari també es va imposar en dos edicions de la Mitja Marató de Terrassa, en l’any 2009 (1h.04’21”) i l’any 2012 (1h.05’21”). Hernández va participar per primer cop a Terrassa l’any 2007 finalitzant en 2on lloc amb un temps de 1h.05’45”.

L’olímpic andorrà, Toni Bernardó, l’any 2009 va ser 10è en la Mitja Marató de Terrassa amb un temps de 1h.09’10”. Any en la qual també va estar present Mikel Odriozola, atleta olímpic de Londres 2012 que ha participat en els 50 km. marxa.

La victòria i participació d’aquests corredors-res a un dels esdeveniments esportius més importants dins del mon de l’esport com son uns Jocs Olímpics confirma la importància i el prestigi de la cursa organitzada a Terrassa per la preparació d’aquests atletes.

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol felicitar a tots aquests esportistes per la seva participació en els darrers Jocs Olímpics i espera que continuïn formant part de la Mitja Marató de Terrassa.