La cursa de la Festa Major de Matadepera continua creixent

Més de 800 corredors inscrits en la cursa popular de Festa Major de Matadepera que es celebrarà demà dissabte, puntuable pel Circuit de curses Activa’t. Aquesta xifra pot variar el mateix dia de la cursa, ja que a pesar que s’han tancat les inscripcions a través d’Internet, encara es poden inscriure’s durant la jornada d’avui i demà dissabte, de forma presencial, a les instal.lacions Municipals de les Piscines de Matadepera.

Dissabte, 1 de setembre de 2012, Matadepera acollirà una nova edició de la seva cursa popular, la de Festa Major 2012. Aquesta prova esportiva ha experimentat un creixement important respecte a edicions anteriors i, en aquesta ocasió, podria comptar amb el miler d’atletes participants. Organitzada conjuntament per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma part del Circuit de Curses Activa’t.

La cursa s’iniciarà a les 18 hores de dissabte 1 de setembre, amb la participació de la categoria infantil que farà un recorregut d’1’5 km pels carrers del voltant de les Piscines Municipals de Matadepera. La cursa d’adults s’iniciarà a les 18’30 hores amb un traçat de  10 km (dues voltes al circuit establert):

 Sortida :
                      Avda.Del Vallés, cantonada Dr.Flemming
                      Sant Ignasi – Mateu Turu- Joan Miró Puig i Cadafalch
                      Sant Ignasi- Av.les Arenes St. Llorenç-Josep porcar
                      Crta. de Terrassa Sant Joan- Sant Llorenç
                      Jaume Español Ramon Llull- Font de la Tartrana 
                      Sant Francesc- Gaietà Vallés Pujals- Joan Camps 
 Arribada :

                      Av del Vallés, cantonada Dr.Flemming 

El preu d’inscripció és de 2 euros. Durant el dia d’avui, 31 d’agost, i demà dissabte, 1 de setembre, només es poden fer inscripcions de forma presencial a les Piscines Municipals de Matadepera. Tothom que s’apunti divendres o dissabte podrà córrer però no constarà en les classificacions oficials ni podrà rebre cap premi.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA