La Mitja Terrassa comença la seva compte enrere

Obertes les inscripcions per la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles que es disputarà, a Terrassa,  el 27 de gener de 2013.

El 27 de gener de 2012 és la data assenyalada per disputar-se una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, una de les proves referents de la nostre ciutat i  del calendari del món de l’atletisme. Aquesta serà la 14èna edició de la Mitja Marató de Terrassa (21 km.) i la 8èna edició de la Cursa Popular Santi Centelles (5 km.), organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT). 

Superar l’edició anterior, és l’objectiu dels organitzadors, no només a nivell de participació, sino també pel que fa referència a dotar la prova de noves prestacions pels seus participants, i sobretot, mantenir l’aspecte solidari que sempre ha caracteritzat a l’entitat organitzadora, tal i com va apuntar el president de l’AEMMT, David Otero, en la reunió prèvia mantinguda amb els membres de l’organització.

Noves propostes i facilitats per possibilitar la participació a la cursa. Adaptant-se a l’actual situació econòmica que ens envolta, s’ha establert un preu especial per les persones en situació d’atur. Es vol intentar promoure la participació de la dona a qualsevol de les dues curses, instaurant grups d’entrenaments dirigits per grans atletes de la nostra ciutat com Carme Poses, Carme Ballesteros i Anna Cos. També es vol potenciar la practica esportiva entre els mes petits, fins i tot, crear un concurs de dibuix per escollir una mascota per la Mitja Marató de Terrassa. Augmentar la integració de col·lectius de disminuïts a la cursa popular Santi Centelles per potenciar la practica esportiva.  

Una altre novetat per la propera edició és l’acord que s’ha arribat amb l’asseguradora Catalana Occidente, amb una polissa d’accidents que garanteix una cobertura total durant la Mitja Marató a tots els seus participants, convertint-se, fins el moment, en l’única Mitja que oferix aquest tipus de cobertura als seus participants. 

Per la 14ena edició de la Mitja Marató de Terrassa, es mantenen els preus d’inscripció: 

Fins el 31 de desembre: 

                                        16 € la Mitja Marató de Terrassa
                                          8 € la Cursa Santi Centelles 

Durant el mes de gener:

                                        18 € la Mitja Marató de Terrassa
                                       10 € la Cursa Santi Centelles 

Les inscripcions es poden fer a través de la nova web de l’Entitat: www.mitjaterrassa.org 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA 

En las fotos que us adjuntem, dos moments de la reunió d’organització, en la primera apareix el Sr. David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Terrassa, i el Sr. Alfredo Vega (segona foto) Regidors d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.