La Mitja mobilitza a les dones de Terrassa

El dimarts 20 de noviembre, a les 19’30 hores s’inicien el entrenaments dirigits i destinats per les dones, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb l’objectiu d’incrementar la participació femenina en la 14ª edició de la Mitja Terrassa i Cursa Santi Centelles.

El proper 27 de gener de 2013, Terrassa acollirà una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles, que arriba a la seva catorzena edició i vuitena respectivament. Uns dels objectius per aquesta propera edició per part dels organitzadors és incrementar la participació femenina de la prova. Estadísticament, l’evolució de la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, ha demostrat que, cada cop més, la presencia de la dona en aquestes curses ha anat creixent, motiu pel qual, una de les novetats importants que presenta la propera edició, és la de preparar prèviament a les dones per participar a qualsevol d’aquestes dues curses que es celebraran el proper 27 de gener a Terrassa. 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ha organitzat entrenaments dirigits i destinats a la dona. El primer d’aquests s’iniciarà el dimarts 20 de novembre, a les 19’30 hores. El punt de convocatòria és l’entrada al Parc de Vallparadís per el Plà de L’Apotecari (sortida de la Mitja Marató). Grans i experimentades atletes de la nostra ciutat seran les responsables d’aquests entrenaments com son la Carme Ballesteros, Carme Posas, Anna Cos, Alicia Segura i Loli Rodríguez. 

Aquests entrenaments son oberts per totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d’una nova experiència esportiva, social i integradors. No importa l’edat. 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA