Les fèmines preparen la Mitja i creix el número d’inscrits en situació d’atur

Èxit en la primera convocatòria d’entrenaments destinats i dirigits a les dones organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb l’objectiu d’incrementar la participació femenina en la Mitja Terrassa.

Una de les novetats que presenta aquesta catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, és l’objectiu d’incrementar la participació femenina en aquesta prova que es durà a terme el proper mes de gener de 2013 conjuntament amb la Cursa Santi Centelles.
 
Motiu pel qual, s’han organitzat entrenaments dirigits i destinats per a dones. Aquesta setmana ha tingut lloc el primer entrenament amb un important éxit de participació, més de 30 atletes es van donar cita al Passeig 22 de Juliol, davant el Parc Vallparadis (Plaça de l’Apotecari, soritda habitual de la Mitja Terrassa) per iniciar la seva preparació de cara a la prestigiosa prova.
 
Els entrenaments estan dirigits per grans atletes femenines de la nostra ciutat com Carme Ballesteros, Anna Cos, Carme Posas, Alicia Segura i Loli Rodriguez, atletes habituals a la prova terrassenca.
 
Preparació oberta per totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d’una experiència esportiva, social i integradora sense importar l’edat.
 
Un altra de les novetats que presenta l’organització de la Mitja Marató de cara a la següent edició, molt important de cara a la situació econòmica que s’esta vivint, és la inscripció per les persones en situació d’atur, amb un 50% de descompte, sobre els preus establerts, fins el 31 de desembre de 2012 son 16 euros la Mitja Marató i 8 euros la Cursa Santi Centelles. Iniciativa que ja molts atletes s’estan acollint.
 
Més informació www.mitjaterrassa.org

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA