La Mitja Terrassa solidària amb la crisi

Una de les novetats importants que presenta la propera edició de la Mitja Marató de Terrassa, 27 de gener de 2013, és el descompte del 50% de la inscripció per persones en situació d’atur.

La situació actual de crisi ha fet que l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors de la prestigiosa cursa atlètica Mitja Marató de Terrassa, es mostri solidària amb la situació econòmica  per la qual estan travessant algunes persones, motiu pel qual, per aquesta catorzena edició, s’aplica un preu especial a les persones que es troben en situació d’atur que gaudeixen del 50% de descompte del preu d’inscripció. 

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al grup de patrocinadors de la cursa, que han aplaudit aquesta mesura pressa per l’entitat organitzadora destacant la importància que significa adoptar una postura com aquesta en una situació molt complicada a nivell econòmic.

Recordem també que, per aquesta catorzena edició, es durà a terme un Banc d’Aliments el dia abans de la cursa. Durant el dissabte 26 de gener de 2013 els participants a les dues curses, Mitja Marató i Santi Centelles (5 km.), podran recollir els seus dorsals en l’Hotel Don Cándido de Terrassa on també es realitzaran activitats relacionades amb la Miitja Marató, a més, de poder col·laborar de forma important i solidària amb aquest Banc d’Aliments. 

D’aquesta forma, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, continua amb la seva línia d’entitat solidària. Un dels principals objectius d’aquesta és, sens dubte, la seva tasca social, no només esportiva, que la caracteritza, com ja ha demostrat en altres ocasions, com una entitat compromesa amb la societat.   

Les inscripcions a la Mitja Marató de Terrassa i cursa Santi Centelles es poden fer a través de la web: www.mitjaterrassa.org  

Fins el 31 de desembre de 2012:

– Cursa Santi Centelles: 8 euros
– Mitja Marató: 16 euros 

A partir 1 de gener de 2013:

– Cursa Santi Centelles: 10 euros
– Mitja marató: 18 euros 

El xip és opcional i el preu és de 10 euros. 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa