La Mitja Terrassa es presenta davant el nou alcalde de terrassa, Jordi Ballart

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenta la propera edició de la Mitja, la catorzena edició, al nou alcalde de Terrassa Jordi Ballart

El 27 de gener de 2013, Terrassa acollirà una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. La Mitja Terrassa, al llarg de la seva historia, el proper dia 27 complirà 14 anys, s’ha consolidat com una prestigiosa cursa dins el calendari del món de l’atletisme. 

L’organització de la cursa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) ha presentat oficialment aquesta prova al nou alcalde de la ciutat, el senyor Jordi Ballart, que acaba de substituir en el càrrec al senyor Pere Navarro, davant la presencia del regidor d’esports senyor Alfredo Vega.

 La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en un dels esdeveniments més significatius de la ciutat, no només a nivell esportiu, punt en el que destaca la participació d’atletes d’elit i el gran número de participants,  sinó també pel seu caure social i sol·lidari que aporta l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, organitzadors de la cursa.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa