L’AEMMT a La nit de l’esportista Terrassa 2013

Ahir nit, varem tenir el plaer d’assistir a la vetllada de La nit del Esportita Terrassa Trofeu Lluís Francino, que es va celebrar al restaurant Imperial de Terrassa.
L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa tenia dues nominacions.

Millor Dirigent Esportiu Emili Asín

Organització Esportiva de l’any pel Circuit Activat

També Cirsa va estar nominada com a Suport i col·laboració econòmica a l’esport, pel patrocini i col·laboració que manté amb nosaltres.

Altres patrocinadors de l´AEMMT, van estar nominats com ara CSM Grup Vallès Toyota.

 

La nit va estar plena de sorpreses i regals pels assistents , i va acabar amb un distret i provocador  monòleg del humorista Ramon, que ens va posar un somriure a tots i es va encarregar de concloure la nit.

 

L’esportista guardonada aquest 2013  a terrassa va ser Sarai Gascón, que va dedicar unes paraules d’agraïment a l’organització del premi, als seus companys i a tots els assistents i va deixar present el seu esperit de superació, la seva perseverança i disciplina en vers a l’esport, i el repte de tornar amb un or a les olimpíades de Rio.

 

Des de l´Associació esportiva Mitja Marató de Terrassa, agraïm a l’organització i al jurat de La nit de l´esportiste, les nominacions cap a la nostre organització, i felicitem a TOTS/ES els/les esportistes de Terrassa i a totes les entitats i organitzacions que fan possible que terrassa sigui un referent esportiu a nivell mundial.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa