L’AEMMT apadrina la primera Mitja Marató de Blancafort

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa dona suport a una nova cursa d’atletisme, la Primera edició de la Mitja Marató de Blancafort que tindrà lloc el proper 14 d’abril a Blancafort

El mon de l’atletisme comptarà, a partir del 14 d’abril,  amb un nova cita esportiva en el seu calendari, la primera edició de la  Mitja Marató de Blancafort, organitzada per L’Associació Esportiva Blancafort i l’ajuntament de Blancafort  amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa.
 
La Mitja Marató de Blancafort és un projecte molt ambiciós ja que a la Conca de Barbarà no s’ha muntat mai un mitja marató d’asfalt, per això encara suposa un repte més important.
 
Escenari: la Conca de Barbarà
El municipi de Blancafort es troba situat a la part central de la comarca de la Conca de Barbarà, en el vessant meridional de la serra del Tallat. Limita amb els municipis de Vallbona de les Monges (N), Solivella i Pira (E), Montblanc (S) i l’Espluga de Francolí (W). A 7 Km de Montblanc i a 10 de Poblet.
La distància que hauran de cobrir els participants a la Mitja Marató de Blancafort és de 21.097. El recorregut de la proba s’inicirà en la plaça dels arbres, direcció Montblanc, 4 carreteres, direcció Espluga, carretera Monblanquet Km4, direcció Solivella, i arribada a la plaça dels arbres de Blancafort.
El plaç d’inscripcions per aquesta cursa, que se celebrarà el proper 14 d’abril, finalitza el dia 11 d’aquest mes, amb un màxim de 500 inscrits. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web oficial de L’Associació Esportiva Blancafort: www.mitjablancafort.cat
 
El preu es de 14€ (16€ si no es disposa de xip)
 
L’Associació Esportiva MItja Marató de Terrassa donarà un important i experimentat suport a l’entitat organitzadora d’aquesta nova Mitja Marató, que al igual que  succeeix en la prova terrassenca, el dia previ a la cursa, es durà a terme la Fira del corredor, on es farà entrega dels dorsals i obsequis als atletes participants.
 
La part solidaria que caracteritza l’entitat terrassenca, també estarà present a Blancafort amb la recollida d’aliments destinats  a distribuir-se, en un complicat moment econòmic,  entre les persones  més necessitades.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa