34 edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa. Ciutat, esport i solidaritat.

Amb motiu de la Festa Major de Terrassa, s’ha celebrat una nova edició de la ja consolidada cursa popular deFesta Major de Terrassa, organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. Aquesta cursa ha estat en benefici d’Oncolliga.

 
 
De la mateixa forma que ha succeït en edicions anteriors, la Cursa Popular de Festa Major de Terrassa ha tornat a comptar amb una important participació. Uns 1.500 atletes es van inscriure per disputar les dues curses programades, la cursa infantil, de 800 mtrs. i la cursa d’adults, de 8.000 mtrs.. Xifra a la qual se li suma els corredors no inscrits que també van participar en aquest esdeveniment esportiu.
 
Com ja ve sent habitual, la celebració d’aquesta cursa també ha permès beneficiar a una entitat com Oncolliga, la qual va rebre, després de la seva disputa, un xec de 1.480 euros, import recaptat de les inscripcions realitzades.
 
En primer lloc es va disputar la cursa infantil, de 800 mtrs., amb victoria clara de la corredora del Club Atletisme Sant Boi, Irina Belmonte, que es va imposar amb un temps de 2:42, seguida de Adrià Gil, amb 2:50 i David Bosch amb un temps de 2:52.
 
En la cursa d’adults victoria clara per l’atleta terrassenc Jaume Leiva que va cobrir els 8.000 metres amb un temps de 25:09. En categoria femenina, una altra corredora local, Sandra Asín es va imposar de forma clara amb un temps de 31:06
 
CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA MASCULINA, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Jaume Leiva                     25:09            
2.- Radouane Nour                 25:48            
3.- Javier Ojeda                     26:56            
 
CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA FEMENINA, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Sandra Asín                      31:06            
2.- Encarna Garcia                 32:01            
3.- Carme Ballesteros            33:19            
 
 
CLASSIFICACIÓ INFANTIL MASCULI, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Adrià Gil                            2:50            
2.- David Bosch                      2:52            
3.- David Poderoso                 2:54            
 
CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENINA, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Irina Belmonte                 2:42            

2.- Marta Calvis                    2:57              
3.- Andra Santana                 3:02            
 
 
 
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA