Camí de Santiago des de Terrassa

En Josep Manel Ortí, responsable d’infraestructures de l’entitat i un dels iniciadors de la Mitja de Terrassa, un excel·lent company des de els nostres temps atlètics i millor persona, empren avui dilluns 19 d’agost, El Camí de Santiago, des de Terrassa, uns 1200Km que farà caminant , amb etapes d’uns 30Km cada dia.

Avui, tenim el plaer d’anunciar-vos, l’activitat que empren un dels nostres companys i amics d’organització (AEMMT).

 

 Ell juntament amb el Pep Mota, han estat els iniciadors de les sortides “caminades” setmanals, que s´han dut a terme, com a novetat, durant aquest any 2013, i sens dubte l’entusiasme i preparació que porta en Manel, de ben segur que arribarà a “meta”.

 

Com a mostra de la seva sensibilitat, porta amb ell, i ho deixarà com ofrena, una samarreta de la Mitja, amb la llegenda: “mitjaterrassa.org en memòria de les víctimes”

 

Es un orgull i satisfacció per l’organització, que aquestes iniciatives, tot i esser una activitat particular, es recordi al grup on es  pertany.

 

El Manel s’unirà al grup de companys de l’organització que han participat al Camí de Santiago, però el primer en fer-lo tot caminant i seguit.

 

Recordem qui la fet:

 

 La Mari Carmen, la ha fet dues vegades amb bici (camí francès i camí del nord)

La Sílvia, ha fet el camí francès, amb quatre etapes.

 El Pep Mota i la Núria, van fer l’any passat, l’últim tram d’uns 100k.

 

Així doncs, des de els teus companys d’organització et desitgem una bona travessa!!

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org