Sorteig 5 dorsals i 5 bosses del corredor per la 15a Mitja Marató de Terrassa 2014

Us agrada corre? Voleu participar a la 15a Mitja Marató de Terrassa gratis? I emportar-vos regals? Ara ho podeu aconseguir amb aquest sorteig d´octubre, que organitzem des de l´AEMMT També válid per la 9a Cursa Popular Santi Centelles, que es disputarà el mateix dia. 26 de Gener 2014

 

L´Associació Mitja Marató de Terrassa, vol premiar als seus seguidors realitzant un sorteig que consisteix en regular 5 dorsals mes 5 bosses del corredor, per alguna de les dues probes que tindran lloc el 26 de gener a Terrassa: La 15a Mitja Marató de Terrassa o la 9a Cursa Popular Santi Centelles 5K. Els participants nomes han de ser seguidors de la nostra pàgina de facebook i/o Twitter i dir-nos, quin seria per ells/es el millor regal que podrien rebre per inscriure’s a la Mitja Marató Terrassa.

 

Així doncs no us ho podeu perdre, us diem com aconseguir un d’aquests 5 dorsals amb els seus regals de la bossa del corredor (regal exclusiu, botifarrada, bitllet renfe, etc….)

 

1-     Ser fan de la pàgina de Facebook. (Clickeu l’enllaç)

2-     Respondre la pregunta: Quin seria el teu regal ideal?

3-     Compartir amb els teus amics.

 

Un cop fet aquests tres passos, entrareu en el sorteig dels 5 dorsals mes regals, i el pròxim 25 d’octubre sabreu si heu estat els guanyadors/es.

 

Esteu atents que moltes novetats i sorpreses us anirem desvetllant durant aquests dies sobre la prova estrella del l’any la 15a Mitja Marató de Terrassa 2014.

Podeu participar en aquest link: Sorteig 5 dorsals.

 

Hashtags: #mitjaterrassa14

                #sorteigdorsals

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

#mitjaterrassa