La Mitja Terrassa ja compta amb els primers inscrits

El 26 de gener de 2014, la Mitja Marató de Terrassa complirà la seva quinzena edició que es celebrarà conjuntament amb la novena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de5 km.. Des del dia 24 de setembre, les inscripcions a les dues curses ja es poden formalitzar i ja compta amb els primers inscrits.

 

 

 

Any rere any, la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles han experimentat un creixement important de participació. La darrera edició va comptar amb un total de 3.600 atletes inscrits, xifra que es vol superar el proper 26 de gener de 2014. Un dels objectius de l’organització és arribar als 5.000 inscrits.

 

El preu d’inscripció es manté el mateix de la darrera edició. Fins el 31 de desembre, 16€ la Mitja i 8€ la Santi Centelles, a partir de l’1 de gener de 2014, 18€ la Mitja i 10€ la Santi Centelles.

 

De la mateixa forma també es mantenen els preus especials per les persones que estiguin en situació d’atur amb una reducció del 50% per cada cursa. Aquestes inscripcions s’iniciaran el 14 de novembre.

 

La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una prestigiosa prova dins del calendari de curses atlètiques, i ha comptat, fins la data, amb la participació d’esportistes d’elit en el mon de l’atletisme, fet que es vol mantenir per la propera edició.

 

Esport, solidaritat i ciutat son tres de les principals característiques que marquen la Mitja de Terrassa.

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors d’aquesta cursa, ha aconseguit que la Mitja Terrassa  s’identifiqui plenament amb la seva ciutat, no nomes per la celebració de la cursa en sí, sinó també pels nombrosos actes que es duen a terme previs a la disputa de la prova.

 

L’èxit de les accions que es van iniciar per la celebració de la catorzena Mitja Marató de Terrassa es mantindran per aquesta propera edició degut al gran èxit que van tenir i que es va reflectir en la cursa. Accions com els entrenaments per dones i dirigit per dones, que va suposar un increment satisfactori de la participació de dones a la cursa, amb un percentatge de 21’85 de participació femenina. De la mateixa forma, un dels objectius importants de l’organització, també assolit la darrera edició, la participació ciutadana. Del 18’40% de la primera edició al 48’41% de l’ultima Mitja Terrassa celebrada..

 

L’entitat terrassenca sempre s’ha distingit per la seva solidaritat, especialment en moments de crisi econòmica. Es treballa per potenciar accions de caure solidari, amb la participació de nous col·lectius. Es tornarà a realitzar, entre altres, la recollida d’aliments per distribuir entre les persones més necessitades i que va significar, en la darrera edició, una aportació important per les entitats responsables de la seva distribució.

 

 

Les inscripcions es poden fer a través de la web: www.mitjaterrassa.org

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa