Per segon any consecutiu, les fèmines preparen la 15a Mitja Marató de Terrassa i la 9a Cursa Popular Santi Centelles (5K)

Desprès de l´éxit en la primera convocatòria, (2012) d’entrenaments, destinats i dirigits a les dones, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, i amb l’objectiu d’incrementar la participació femenina en l´atletisme i l´esport, l´entitat s´ha reunit aquest mes d´Octubre, per tal de fer balanç del primer any d´inici d´aquesta activitat.

 

Un grup representatiu de mes de 50 dones, van acudir a la seu que l´entitat té al Carrer del Vall, per tal de trobar-se amb alguns dels membres de l´organització, que s´encarreguen de promoure aquesta iniciativa, liderada aquest any, per la nostre reconeguda atleta terrassenca Anna Cos.

El feedback, va ser boníssim, les atletes, ens van transmetre el seu agraïment, per poder sortir a entrenar, en un grup controlat i dirigit per una gran atleta. L´Organització, per la seva part, i com a mostra d´agraïment, per la seva participació en aquesta segona edició, els va fer entrega, com a regal, d´una suadora Mitja Marató de Terrassa.

També van manifestar el seu agraïment a l´Anna Cos, que está fent una labor tremendament social i valuosa, per totes les integrants.

Les atletes es citen cada dimarts a les 19.30h, al Passeig 22 de Juliol, davant el Parc Vallparadis (Plaça de l’Apotecari, sortida habitual de la Mitja Terrassa) per continuar la seva preparació de cara a la prestigiosa prova.     Els entrenaments estan oberts a totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d’una experiència esportiva, social i integradora sense importar l’edat.

Degut a l´èxit i la gran demanda, s´obrirà un grup nou els dimecres, pendent de definir l´hora. Aquest grup, segurament, anirà a càrrec de la Carme Ballesteros.

GRÀCIES A TOTES PER LA VOSTRA FORÇA DE VOLUNTAT I ESPERIT DE SUPERACIÓ!!!

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa