Pel·ícula THE ATHLETE 14 desembre Centre Cultural de Terrassa

The ATHLETE es una pel·lícula que explica la història del primer atleta africà que va guanyar uns Jocs Olímpics.

La pel·lícula es projectarà  dissabte a 14 de desembre al Centre Cultural de Terrassa. Els diners recaptats es destinaran a la cooperació amb Etiòpia.

“The Athlete” (VO subtitulada en català), una ficció que recrea la història de superació de l’atleta etíop Abebe Bikila. L’acte, que està organitzat per l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la fundació AFNE, comptarà amb la presència del director i actor protagonista, Rasselas Lakew.

Els diners recaptats amb les entrades de la pel·lícula es destinaran a la cooperació amb Etiòpia.

Per segon any consecutiu, l´AEMMT, col·labora amb AFNE per tal d´ajudar-los en la seva labor, son una ONG  que té l’objectiu de donar suport  a les famílies adoptants a Etiòpia en tots els aspectes relacionats amb la postadopció, i de finançar projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país, orientats a millorar les condicions de vida de la infància.

L´entrada val 5€ i es paga directament al Centre Cultural el dia de la projecció.

Proper 14 de desembre 2013 al Centre Cultural de Terrassa