TOYOTA MANTÉ LA SEVA CONFIANÇA AMB LA MITJA TERRASSA

Després de nombroses i importants col·laboracions amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Toyota Orient Cars renova, un any més, el seu patrocini amb la Mitja Marató de Terrassa.

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Toyota Orient Cars han signat un acord de patrocini pel qual estableixen les actuacions de publicitat i màrqueting, així com les línies de col·laboració en general entre ambdues entitats.

 

L’entitat terrassenca, Toyota Orient Cars, s’ha convertit en un important col·laborador de la Mitja Marató de Terrassa, mantenint el seu incondicional suport en l’organització d’aquest esdeveniment tan important per la nostra ciutat, no només pel gran nombre de participants, sinó també perquè la Mitja Marató de Terrassa combina esport, cultura, societat i solidaritat.  El pròxim 26 de gener, se celebrarà la quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, i després de nombroses col·laboracions anteriors, Toyota Orient Cars tornarà a estar present.

 

La signatura de la renovació del present acord entre ambdues entitats es va celebrar a Terrassa. El senyor Carlos Solano (esquerra de la imatge), com a gerent i propietari de CSM Grup Vallès Holding i Toyota Orient Cars i el senyor David Otero (dreta de la imatge), president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

 Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa