CIRSA renova el seu patrocini amb la Mitja Terrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i CIRSA ratifiquen el seu acord de col·laboració per la quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa que es celebrarà el 26 de gener de 2014.

Terrassa es prepara per  acollir, el proper 26 de gener, una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles (5 km). Sota l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que ja compta amb catorze edicions celebrades d’aquesta important prova per la nostra ciutat, sens dubte, destaca el paper fonamental dels patrocinadors de la cursa, qui fan possible la seva organització.

 

L’Associació Esportiva compta amb importants col·laboradors, molts d’ells han donat suport a la Mitja des dels seus inicis, com es el cas de CIRSA, qui vol mantenir la seva confiança amb aquesta important prova atlètica per la nostra ciutat i del calendari nacional de curses atlètiques.

 

CIRSA és una empresa terrassenca de joc i oci fundada l’any 1978 i un dels líders mundials en el sector. Te més de 14.000 treballadors i més de 200 empreses presents en més de 70 països.

 

L’acord es va signar a Terrassa davant la presencia d’ambdues entitats. Per part de Cirsa, el Sr Pau LLorens (dreta de la imatge), director Corporatiu d’imatge i Comunicació del Grup Cirsa, en representació de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, el seu president Sr. David Otero (esquerra imatge).

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa