LA MITJA MARATÓ MES SEGURA AMB CATALANA OCCIDENTE

Per cinquè any consecutiu, les assegurances CATALANA OCCIDENTE, a través de la seva sucursal en Terrassa ha signat l’acord de col·laboració amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, continuant així com l’Asseguradora de la Mitja.

Per aquesta quinzena edició de La Mitja Marató, el president de l’Associació, Sr. David Otero, el director de la sucursal de Terrassa, Sr. David del Moral i el Sr. Xavi Planas, director de l’oficina de la Ctra. Rellinars, han signat l’acord en el qual CATALANA OCCIDENTE aporta les pólisses de Responsabilitat Civil i d’Accidents col·lectius, donant cobertura i protecció tant a l’organització com als atletes participants, convertint a la Mitja Terrassa en una de les curses atlètiques més segures.

Segons el Sr. David del Moral “és per nosaltres un motiu de satisfacció continuar col·laborant amb La Mitja, un dels esdeveniments més significatius de la ciutat i un referent en l’atletisme. Aquest any, CATALANA OCCIDENTE celebra el seu 150 aniversari i volem contribuir amb la ciutat, no només oferint la seguretat i la protecció de les nostres polisses, sinó també participant amb un estant en el qual donarem a conèixer la nostra oferta professional perquè les persones que ens desitgin coneixer millor i poden estar interessades a formar part de la nostra xarxa d’Agents Professionals tinguin l’oportunitat de conversar amb nosaltres, informar-se fins i tot concertar la seva entrevista. D’aquesta forma col·laborem amb l’Associació també en el seu objectiu social, ja que La Mitja va molt més enllà d’una prova esportiva, combina l’esport, la cultura i la relació social, transmitent uns valors que ara més que mai és necessari expressar i fomentar, com son l’esforç, els reptes, la il·lusió, la solidaritat, l’amistat, tolerància, i en definitiva, la feliç convivència d’una societat madura com la nostra”.

Amb aquesta col·laboració entre ambdues entitats,  la Mitja Marató de Terrassa, que es disputa el próxim 26 de gener, es converteix en una de les proves més segures no només pels seus participants, sinó també pels membres de l’organització d’aquesta prova, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració va comptar amb la presència del Sr. David del Moral (esquerra de la imatge), de CATALANA OCCIDENTE, el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero (centre imatge) i el Sr. Xavier Planas, de CATALANA OCCIDENTE(dreta de la imatge).

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

 Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa