Millor entitat de Terrassa 2013

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa rep el guardó de Millor entitat de Terrassa 2013 durant el Certamen Millor Esportista de Terrassa 2013.

L’any 2013 ha estat molt important per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ja que ha vist recompensada la seva tasca després de rebre els guardons de Millor entitat de Terrassa i Millor mitja marató nacional.

El passat divendres 14 de març, Terrassa acollia una nova edició del Certamen Millor Esportista de Terrassa, en el qual l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa optava a diferents guardons, entre ells, el de millor entitat de l’any 2013. Per primer cop en la seva història, i després d’haver estat finalista en edicions anterior, l’AEMMT va ser escollida com a Millor entitat de Terrassa 2013, guardó molt valorat pels integrants de l’AEMMT que veuen reconegut el seu gran esforç per consolidar l’entitat.

A més, l’AEMMT va ser finalista en les categories Dirigent de l’any, amb la nominació de Ma. Carmen Martínez, Suport a l’esport, amb Toyota, i Esdeveniment esportiu, amb la Mitja Marató de Terrassa. El guardó a la Dedicació al món de l’esport va recaure sobre un membre de l’AEMMT, el Dr. Josep Salvador.

Des dels seus inicis, l’any 2000, l’AEMMT ha treballat de valent per combinar esport, societat i solidaritat. Amb les distincions concedides, Millor entitat de Terrassa 2013 i Millor mitja marató nacional 2013, l’AEMMT rep amb gran satisfacció un reconeixement pel seu esforç.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org 

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa