Hattouchi i Becerra s’imposen en la cursa de festa Major de Terrassa

Nou èxit de participació en la 35a edició de la Cursa Popular de Festa Major de

Terrassa, acte central de la celebració del centenari de l’atletisme a Terrassa.

En categoria absoluta victòria per Mohamed Hattouchhi i Janeth Becerra. Marc

Mercado i Carla Urban s’imposaven categoria infantil.

Amb motiu de la festa major de Terrassa, un dels actes tradicionals que s’organitzant és la Cursa Popular de festa major, que ha celebrat la seva 35a edició, Una edició destacada ja que ha estat l’acte central de la celebració dels 100 anys d’atletisme a Terrassa, Les previsions de superar les xifres participatives de la darrera edició es van complir, superant aproximadament en un centenar de corredors i corredores les xifres de l’any passat. Uns 1,500 atletes en la cursa absoluta i uns 300 en la cursa infantil.

En primer lloc es va disputar la categoria infantil, amb un recorregut de 800 metres que van transcórrer per la mateixa Rambla d’Egara. Uns 300 joves atletes van prendre la sortida davant la Plaça Ricard Camí en la mateixa Rambla d’Egara.. Una final molt disputada entre els tres corredors que van ocupar el pòdium en categoria infantil masculina. Marc Mercado va cobrir els 800 metres amb un temps de 2:40, seguit per David Bosch amb 2:42 i en tercer lloc va creuar la línia de meta Oriol Villa amb 2:49. La categoria infantil femenina també va comptar amb una final molt igualada. Carla Urban entrava en primer lloc amb un crono de 2:57, seguida de Beatriu Bosch amb 2:59 i tercera va ser Claudia Alarcon amb un temps de 3:00.

Posteriorment es va disputar la categoria absoluta, amb la participació de 1.500 atletes que van cobrir un recorregut de 8.000 metres amb sortida i arribada en la Rambla d’Egara, davant la Plaça Ricard Camí. El grup de corredors favorits per fer-se amb la prova va dominar la cursa de principi a fi, però amb una novetat important, la presencia entre el grup d’un corredor debutant, Mohamed Hattouchi. Recent arribat a la ciutat, la seva participació a la cursa es va produir moments abans del seu inici. Amb el dorsal 5520 va donar la sorpresa creuant línia de meta en primer lloc, marcant un crono de 25:42, seguit de també l’atleta marroquí Abdel Ait amb un temps de 26:18, la tercera posició va ser per Just Sociats aamb un crono de 26:25.

En categoria femenina victòria clara per Janeth Becerra que s’imposava de forma clara amb un crono de 30:42. La segona corredora femenina en creuar meta va ser Ninfa Chavez que va fer un temps de 31:49. Sandra Sanchez va ser tercera amb un temps de 32:25.

Pel que respecte als guanyadors locals, en categoria masculina victòria per Abdel Ait,

Juts Sociats i Marc Garcia. En categoria femenina, primera Carme Ballesteros seguida de Tania Guerra i Nuria Forcada.

La cursa de festa major de Terrassa ha estat puntuable pel Circuit de Curses Activa’t i la lliga Internet Championchip.

Al igual que en edicions anteriors, la cursa de festa major era de caure benefica, al

final de la mateixa se li va fer entrega d’un xec amb part de l’import de les inscripcions

realitzades a Oncolliga.

CLASSIFICACIONS

– Cursa adults categoria masculina

1.- Mohamed Hattouchi 25:42

2.- Abdel Ait 26:18

3.- Just Sociats 26:25 C.A. MANRESA

4.- Marc Garcia 27:14 CORREDORS.CAT

5.- Enric Vila 27:36 U.A. TERRASSA

-Cursa adults categoria femenina

1.- Janeth Becerra 30:42

2.- Nimfa Chavez 31:49 CALIFORNIA SPORTS

3.- Sandra Sanchez 32:25 SLOP.CAT SABADELL

4.- Carme Ballesteros 33:24 CALIFORNIA SPORTS

5.- Encarna Garcia 33:39 C.A. VIC

– Cursa infantil masculina (800 metres)

1.- Marc Mercado 2:40 C.N. TERRASSA

2.- David Bosch 2:42

3.- Oriol Villa 2:49 U.A. TERRASSA

4.- Eduard Fernandez 2:57

5.- Pau Cornellas 2:59 TERRASSA HOCKEY

– Cursa infantil femenina (800 metres)

1.- Carla Urban 2:57 J.A. SABADELL

2.- Beatriu Bosch 2:59

3.- Claudia Alarcon 3:00 ATLETISME CASTELLAR

4.- Georgina Biosca 3:17

5.- Ivet Palomar 3:26 UAT

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa