Abdel Ait i Ninfa Chavez s’imposen en la cursa de Ca n’Anglada

Xavier Duran i Beatriu Bosch ocupen la part més alta del pòdium en categoria infantil.

El barri de Ca n’Anglada de Terrassa ha celebrat la seva festa major. Dins del seu programa d’actes programats no podia faltar la seva ja tradicional cursa popular atlètica, que ha arribat a la seva XXXII edició, prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.

Un total aproximat de 350 atletes van realitzar la seva inscripció prèvia per formar part d’aquesta nova edició celebrada amb domini final, en les dues curses disputades, dels corredors i corredores habituals en el Circuit de Curses Activa’t. Abdel Ait i Ninfa Chavez es van imposar en la cursa d’adults en categoria masculina i femenina respectivament. En la cursa infantil, dos habituals al pòdium van creuar línia de meta en primer lloc, Xavier Duran en categoria masculina i Beatriu Bosch en femenina.

En primer lloc es va celebrar la cursa infantil, amb sortida i arribada davant la Plaça de Ca n’Anglada, els atletes van recórrer un traçat de 1.500 metres. En categoria masculina, Xavier Duran es va imposar de forma clara, marcant un crono de 10:25, a més d’un minut de distància va creuar línia de meta el segon classificat, Mohamed Mouden amb un temps de 11:35 seguit de Rubén Sànchez 11:37. En categoria femenina victoria per Beatriu Bosch, amb un temps de 10:35, seguida de Clàudia Alarcon, 10:50 i Carla Urban, 11:20.

En la cursa d’adults, amb un traçat de 6.500 metres, victoria clara per Abdel Ait, que va pujar a la part més alta de pòdium desprès d’acabar en segona posició la setmana anterior en la cursa de Festa Major de Terrassa. Ait va creuar línia de meta en solitari, el segon classificat va ser Sergi Padro, amb un temps de 00:17:56 seguit per Diego Garcia, 00:18:11. En categoria femenina victoria clara de Ninfa Estela que va dominar de principi a fi la cursa, amb un crono de 00:19:45, va treure quasi un minut a la seva perseguidora, l’atleta terrassenca Carme Ballesteros que va marcar un temps de 00:20:43. La tercera classificada va ser Tania Guerra que va creuar línia de meta amb un temps de 00:21:08.

Classificacions cursa adults (6.500 metres)

5.- Tere Gómez  00:22:53 PONENT RUNNING TEAM TERRASSA

Classificacions cursa infantil (1.500 metres)

5.- Ivet Palomar  12:50

La propera cursa del circuit Activa’t, la setena, tindrà lloc el 30 d’Agost amb la cursa de Festa Major de Matadepera.