Can Gonteres celebra la seva primera cursa de muntanya: “El 7 ½”

Amb motiu de la Festa Major del barri de Can Gonteres de Terrassa, el diumenge  20 de juliol tindrà lloc la primera cursa de Muntanya de 7.5 km. La prova està organitzada per l’Associació de Veïns de Can Gonteres amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la col·laboració de Sports Kñera i California Sports.

Diumenge, 20 de juliol de 2014, a les 9 hores es donarà el primer tret de sortida a la 1ª Cursa de Muntanya de Can Gonteres, organitzada per l’Associació de l’Associació de veïns de Can Gonteres amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

L’inici i final de la cursa tindrà lloc davant la Plaça del Pi, davant del Casal de Can Gonteres a les 9 del matí del diumenge 20 de juliol. Els aproximadement 200 inscrits en aquesta primera edició hauran de recórrer una distància de 7.500 metres.

El recorregut de la cursa, 7’5 km., s’inicarà a la plaça del Pi, pe continuar pel camí Reial de Terrassa a Vacarisses, riera del Gaià, camí de la Pineda, font de La Teula, camí Reial de Terrassa a Vacarisses i Plaça del Pi.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa