La I Cursa de les dones Terrassa avança la seva data de celebració

Canvi en la data de celebració de la primera edició de la Cursa de les dones  Terrassa. La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà el 21 de setembre de 2014, i no el 28 del mateix mes com estava previst inicialment.

La primera edició de la cursa  de les dones Terrassa finalment es durà a terme el pròxim 21 de setembre de 2014. En principi, la celebració d’aquesta prova estava prevista pel 28 de setembre de 2014, aquest canvi de data està motivat per la coincidència amb una altra cursa important del calendari atlètic.  

 

La I cursa de les dones Terrassa tindrà un traçat de 5 km. I és durà a terme pels carrers del centre de la ciutat. En aquesta ocasió, i com  ja és habitual en la majoria d’esdeveniments que organitza l’entitat terrassenca, els beneficis de les inscripcions aniran destinats en aquesta primera edició a la Fundació Sanfilippo Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través de la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa: www.mitjaterrassa.org  El preu és de 8 euros i es preveu entre 500 i 1.000 participants.  

 

Durant els darrers anys, l’associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa està treballant per aconseguir incrementar la participació de les dones en el mon de l’atletisme, especialment en la seva cursa estrella, la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. Accions com la dels entrenaments dirigits per dones i per dones, des del seu inici ha estat tot un èxit, com s’ha pogut apreciar en les dos últimes edicions celebrades de la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles, on la participació femenina ha experimentat un important increment, arribant ja al 30% i situant la prova terrassenca capdavantera en aquest sentit. La cursa de la dona neix amb la voluntat de fer créixer la participació femenina en el món de les curses atlètiques.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa