Matadepera proper escenari del Circuit de curses Activa’t

Dissabte, 30 d’agost de 2014, a partir de les 18 hores es celebrarà la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, sèptima i penúltima prova puntuable pel Circuit de Curses atlètiques Activa’t.

 Després d’una breu pausa, torna l’activitat del Circuit de curses atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua de Terrassa. Un total de 8 curses formen el calendari d’aquesta edició 2014 que és va iniciar el mes de gener amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles i finalitzarà el pròxim 18 d’octubre amb la prova dels 100 km en pista de Terrassa que se celebrarà a Can Jofresa.

 

La setena i penúltima cursa tindrà com escenari la localitat de Matadepera. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen el dissabte 30 d’agost, a les 18 hores, la Cursa Popular de Matadepera 2014,  dins dels actes de Festa Major.

 

Tres curses formaran part d’aquesta tarda atlètica a Matadepera. La primera a celebrar-se, a les 18 hores, serà la cursa Mini de 0′5 km amb la participació dels corredors més joves, nascuts/nascudes a partir de l’any 2010 endavant. El recorregut serà pels carrers voltants al Pavelló Municipal. A les 18’15 hores s’iniciarà, amb un traçat similar, la cursa en categoria infantil, d’1′5 km.  La cursa absoluta, de 10 km., s’iniciarà a les 18’30 hores on els participants hauran de donar dues voltes al traçat establert.

Recorregut (10 km.):

Enric Genescà (Pavelló) – Av. de les Arenes – St. Ignasi – Mateu Turu – Joan Miró – Puig i Cadafalch – St. Ignasi – Av. de les Arenes – St. Llorenç – Josep Porcar – Ctra, de Terrassa – St. Joan – St. Llorenç – Jaume Español – Ramon Llull – Camí Font de la Tartana – St. Francesc – Gaietà Vallés i Pujals – Enric Genescà (Pavelló). Aquest traçat dues vegades.

 

De la mateixa forma que en edicions anteriors, es tracta d’una cursa de caure solidari. El preu de la inscripció és de 3 euros, dels quals 1 anirà destinat a Caritas Matadepera. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, www.mitjaterrassa.org o de forma presencial a les Piscines Municipals de Matadepera. El plaç oficial d’inscripció finalitza el dimecres 27 d’agost a les 19 hores.

El dijous i divendres es dona l’opció de poder-se inscriure fora de competició a les mateixes  Piscines.

Els participants podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa el divendres 29, de 10 a 18 hores i el mateix dissabte 30, de 10 a 13 hores en les Piscines Municipals.

Una hora abans hi haurà un petit dispositiu per entregar els dorsals que faltin. 

– Classificació Circuit Curses Activa’t

Categoria Absoluta masculina

1.- Dani Pañart                   646′07 pts.

2.- Toni Vela                                   624′58 pts.

3.- Marc Graells                  620′49 pts.

Categoria Absoluta femenina

1.- Anna Cos                       629’21

2.-Tania Guerra                  625’63

3.- Tere Gómez                   618’57 

Categoria infantil masculi

1.- Víctor Díaz                     361’36

2.- David Bosch                 348’10

3.- Marçal Garreta              292’70

 Categoria infantil femenina

1.- Clàudia Alarcon           444’48

2.- Beatriu Bosch              441’99

3.- Ivet Palomar                  384’74

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa