La Mitja Terrassa ja compta amb els primers inscrits

El 18 de gener de 2015, la Mitja Marató de Terrassa complirà la seva setzena edició que es celebrarà conjuntament amb la desena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5 km.. Les inscripcions a les dues curses ja es poden formalitzar i en aquests moments ja es supera la xifra d’un centenar d’inscrits.

Any rere any, la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles han experimentat un creixement important de participació. La darrera edició va comptar amb un total de 3.600 atletes inscrits, xifra que es vol superar el proper 18 de gener de 2015. Un dels objectius de l’organització és arribar als 5.000 inscrits.

El preu de les inscripcions es mantenen respecte a les darreres edicions. Fins el 21 de desembre, 16€ la Mitja i 8€ la Santi Centelles, a partir del dia 22 de desembre de 2014, 18€ la Mitja i 10€ la Santi Centelles.

De la mateixa forma també es mantenen els preus especials per les persones que estiguin en situació d’atur amb una reducció del 50% per cada cursa.

Les inscripcions es poden dur a terme a través de la web de l’organització, l’Associacio Esportiva Mitja Marató Terrassa, www.mitjaterrassa@org i de forma presencial a les diferents botigues col•laboradores amb la Mitja Terrassa com son BenitoSports, California Sport, Kñera i Sloprunners Sabadell.

La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una prestigiosa prova dins del calendari de curses atlètiques, i ha comptat, fins la data, amb la participació d’esportistes d’elit en el mon de l’atletisme, fet que es vol mantenir per la propera edició.

Per aquesta nova edició de la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, el 18 de gener de 2015, es preveu que incrementi la participació femenina, fet que s’ha experimentat en les darreres edicions on les inscripcions de dones ha significat un important augment. Es mantenen els entrenaments dirigits per dones i per dones.

Esport, solidaritat i ciutat son tres de les principals característiques que marquen la Mitja de Terrassa.

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors d’aquesta cursa, ha aconseguit que la Mitja Terrassa  s’identifiqui plenament amb la seva ciutat, no nomes per la celebració de la cursa en sí, sinó també pels nombrosos actes que es duen a terme previs a la disputa de la prova.

L’entitat terrassenca sempre s’ha distingit per la seva solidaritat, especialment en moments de crisi econòmica. Es treballa per potenciar accions de caure solidari, amb la participació de nous col•lectius. Es tornarà a realitzar, entre altres, la recollida d’aliments per distribuir entre les persones més necessitades i que va significar, en la darrera edició, una aportació important per les entitats responsables de la seva distribució.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa