A ritme de Gospel i Jazz, s’inicien els actes previs a la 16a. Mitja Marató Terrassa

El magnífic concert de Gospel a càrrec de Damien Sneed and The Levites, patrocinat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), dona el tret de sortida als diferents actes que es duran a terme amb motiu de la celebració de la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i desena Cursa Popular Santi Centelles, el 18 de gener de 2015.

 

Espectacular concert el que va oferir a la Nova Jazz Cava de Terrassa amb l’actuació d’un dels més importants representants de la música gospel actual, Damien Sneed acompanyat de les magnifiques veus de  The Levites que van aconseguir una important ovació per part del nombrós públic assistent.   A l’acte van assistir diverses autoritats de la ciutat, representació encapçalada per l’alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, patrocinadors de la Mitja Marató de Terrassa, premsa i membres de l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa entre altres.

Aquest acte cultural patrocinat per l’AEMMT en benefici de l’Església Baptista de la Nativitat amb motiu de la celebració del seu 50a. aniversari, forma part dels actes previs, que s’organitzen habitualment, de la Mitja Marató de Terrassa que disputarà la seva setzena edició el 18 de gener de 2015 conjuntament amb la desena edició de la Cursa Popular Santi Centelles de 5 km.

D’aquesta forma, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol continuar amb la seva línia que tant la caracteritza combinant esport-ciutat-solidaritat. 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA           

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

#mitjaterrassa2015