CONFERÈNCIA:LA SALUT I L’ESPORT. La importància de la pràctica esportiva com a mecanisme per fer salut

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, entitats promotores de la campanya “Esport, salut i qualitat de vida” i els programes “Activa’t”, han organitzat -pel dimarts 16 de desembre– una nova conferència concebuda amb la idea de fomentar la salut mitjançant l’exercici físic. Se celebrarà a l’edifici docent de MútuaTerrassa a les 18h.

D’acord amb aquest objectiu, el títol de la conferència és “La salut i l’esport. La importància de la pràctica esportiva com a mecanisme per fer salut” i anirà a càrrec del Dr. Santiago Sabatés i el Dr. Carles Morera, COTCAT Unitat de Medicina de l’Esport d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i el Dr. David Castol, metge del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El Dr. Sabatés i el Dr. Morera parlaran sobre la medicina de l’esport en l’actualitat i el Dr. Castol  abordarà la qüestió de la rehabilitació en el context dels esportistes. Un cop concloses les ponències dels professionals participants, s’obrirà un torn de preguntes pels assistents.