TOYOTA MANTÉ LA SEVA CONFIANÇA AMB LA MITJA

Després de nombroses i importants col·laboracions amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Toyota Orient Cars renova, un any més, el seu patrocini amb la Mitja Marató de Terrassa.

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Toyota Orient Cars han signat la renovació de l’acord de patrocini pel qual estableixen les actuacions de publicitat i màrqueting, així com les línies de col·laboració en general entre ambdues entitats.

L’entitat terrassenca, Toyota Orient Cars, s’ha convertit en un important col·laborador de la Mitja Marató de Terrassa, mantenint el seu incondicional suport en l’organització d’aquest esdeveniment tan important per la nostra ciutat, no només pel gran nombre de participants, sinó també perquè la Mitja Marató de Terrassa combina esport, cultura, societat i solidaritat. El pròxim 18 de gener, se celebrarà la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, i després de nombroses col·laboracions anteriors, Toyota Orient Cars tornarà a estar present.

Per aquesta edició, a més, s’han rotulat varis models de Toyota que circulan per la nostra ciutat anunciant la pròxima Mitja Marató de Terrassa.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa