Acte final de la Setzena Mitja Terrassa

Patrocinadors, autoritats i organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa es reuneixen per tancar els actes corresponents a la setzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, celebrada el passat mes de gener.

Com ja és tradicional, els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), tancant, de forma oficial, cada edició d’aquesta cursa amb un dinar, celebrat a l’Hotel Don Cándido de Terrassa, d’agraïment i dirigit als patrocinadors, col•laboradors i autoritats que donant un important suport a aquesta prova esportiva.

La Mitja Marató de Terrassa, que ha celebrat aquest any 2015 la seva setzena edició conjuntament amb la desena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5 km., s’ha convertit en una prova destacada dins del calendari de curses atlètiques. Setze edicions consecutives de la Mitja Marató gràcies a l’important suport rebut tant per part dels diferents patrocinadors com de la mateixa ciutat. La combinació de tres eixos fonamentals pels organitzadors, esport, ciutadania i solidaritat caracteritza aquesta cursa terrassenca que al llarg de la seva història s’ha consolidat com un prestigiós esdeveniment de la nostra ciutat.

Amb la celebració de l’habitual dinar que posa fi a cada edició de la Mitja, l’organització vol agrair personalment la important col•laboració que significa el recolzament dels patrocinadors i autoritats pel desenvolupament de la mateixa. Durant la celebració del dinar, en el torn dels parlaments, el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, es va dirigir als assistents per agrair-los el seu valuós recolzament que, sens dubte, fa possible la continuïtat d’aquest important esdeveniment per la nostra ciutat, un projecte que combina: ciutat-esport-solidaritat. En el seu discurs va destacar els 16 anys que ha complert la Mitja: “la història de la Mitja comença a ser llarga”.

Otero també va destacar noves xifres de la darrera edició celebrada: “no s’ha pogut batre el rècord de la cursa per pocs segons, però si que hem superat altres xifres, com l’increment del 10% de participació terrassenca i un augment  de participació femenina. En la primera edició van ser 70 inscrites davant de les 1.000 participants en la setzena edició”.  Satisfacció del president de l’AEMMT ja que un dels importants objectius marcats per l’organització és el d’aconseguir la participació femenina en curses atlètiques. El màxim representant de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va finalitzar el seu discurs encoratjant als presents a que “l’any vinent estem junts”.

El senyor Alfredo Vega, com a regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, va tancar els parlaments iniciant el seu discurs felicitant als presents pel suport donat a aquest esdeveniment tant important per la nostra ciutat. Vega va destacar la importància d’aquest esport que va celebrar durant l’any 2014 el seu centenari, on l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va participar  en aquesta important celebració. El Regidor d’Esports també va fer menció especial als darrers anys d’aquesta Mitja Marató de Terrassa “Estem al final d’un mandat. Ha estat exemplar des de tots els seus àmbits, esportius, ciutadans i solidaris. Quatre anys molt importants i en uns moments amb moltes dificultats econòmiques, però la Mitja s’ha convertit en esperit de ciutat”. De la mateixa forma Vega va destacar la importància del suport dels patrocinadors que “ha fet possible caminar endavant”.

Pel representant del consistori “ara hi ha nous reptes difícils de superar però s’ha de mantenir la seva essència, és una cursa molt terrassenca amb una important participació ciutadana. La ciutat ho viu d’una manera molt especial. La ciutat ho necessita”.

 


 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa