L’ACTIVA’T UNEIX ESPORT I SALUT

MútuaTerrassa i Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenten una nova edició del Circuit de Curses atlètiques Activa’t on destaca la incorporació de tres noves curses i un cicle de conferències  amb l’objectiu de potenciar una bona pràctica esportiva.

S’ha presentat una nova edició del Circuit de Curses Activa’t, la dotzena, promogut per MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT). Un circuit que pretén unir dos factors vitals per una bona qualitat de vida, esport i salut. La Senyora Anna Folch,  Directora de Comunicació, RP i Protocol de MútuaTerrassa, i el Senyor David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa van se els responsables de presentar les importants novetats amb les que comptarà aquesta edició 2015 del Circuit de curses Activa’t.

 

 

Noves curses

Una de les novetats que presenta aquesta edició, iniciada en el mes de gener amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles, és la incorporació de tres noves proves al calendari: la Cursa de la Campana de Vacarises (14 de juny), Can Gonteres (19 de juliol) i la Cursa de les Dones (20 de setembre). Per una altra banda desapareix del circuit dues curses com son la de la Zona Esportiva-Poble Nou i la de 100 km en pista.

 

Un total de 9 carreres conformen aquesta dotzena edició del Circuit de Curses Activa’t que any darrera any ha experimentat un important increment de participació. Segons David Otero, president de l’AEMMT, “es tracta d’un esdeveniment que la gent espera. La Mitja Marató te un compromís amb la ciutat i vol oferir uns beneficis socio-esportius”.

 

El calendari:

  • 18 Gener: Mitja Marató Terrassa

  • 18 Gener: Cursa Santi Centelles

  • 30 Maig: Cursa Bon Aire

  • 14 Juny: Cursa de la Campana de Vacarisses (novetat)

  • 4 Juliol: Cursa Festa Major de Terrassa

  • 11 Juliol: Cursa de Ca N’Anglada

  • 19 Juliol: Cursa Can Gonteres (novetat)

  • 29 Agost: Cursa Festa Major Matadepera

  • 20 Setembre: Cursa de les Dones (novetat)

 

Salut i qualitat de vida a través de l’esport

El Circuit de Curses Activa’t destaca per la seva voluntat de facilitar als corredors, corredores les eines fonamentals per dur a terme aquesta  pràctica esportiva. Fer esport és un benefici indiscutible per la salut i qualitat de vida, però és molt  important saber com ho hem de fer. MútuaTerrassa  treballa de forma altruista i solidaria aportant les eines necessàries  per facilitar la bona practica esportiva en benefici de la salut i qualitat de vida.

 

Des de l’any 2008, MútuaTerrassa forma part de l’organització del Circuit de Curses Activa’t. Per aquesta dotzena edició presenta també importants novetats com és la creació d’un cicle de conferències  en format de taula rodona, moderat pel Dtor Carles Morera, traumatòleg.