L´AEMMT solidaris amb la FEM

El 26 d’abril, el Circuit de Barcelona-Catalunya va acollir una nova edició, la quinzena, de la cursa solidaria Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, organitzada de forma conjunta per la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Montmeló, Diari Sport, Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme.

Des de l’any 2001, de forma ininterrompuda, l’asfalt d’aquest Circuit català es converteix, per un dia, en un traçat d’atletisme amb un fi solidari, ajudar a la Fundació Esclerosi Múltiple en la seva lluita contra aquesta malaltia, buscant com a resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials d’aquesta Fundació (FEM), Part de la recaptació de l’import de les inscripcions es destina a aquesta causa.

 

Aquesta darrera edició, ha estat tot un èxit de participació i assistència al Circuit de Barcelona-Catalunya per col·laborar amb aquesta jornada solidària. Més de 2.000 atletes  van participar en les diferents proves organitzades i unes 9.500 persones es van desplaçar fins el Circuit, recaptant una xifra global de 45.000 euros.

 

El Sr. David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va fer entrega d’un xec a la senyora Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple, quantitat econòmica que anirà destinada a la lluita contra aquesta malaltia. En l’acte d’entrega també van ser presents, representants de la Federació Catalana d’Atletisme, del Circuit de Barcelona-Catalunya i de l’Ajuntament de Montmeló.

 

 

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa