Tot a punt per al tret de sortida del cicle de conferències “Activa’t”

El proper dimarts, 16 de juny, s’inaugurarà el cicle de conferències sobre salut i esport que MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató han organitzat en el marc del programa “Activa’t”. La nutrició i l’esport és la temàtica amb la qual es donarà el tret de sortida a l’esmentat cicle. La conferència tindrà lloc a l’edifici docent a les 19h.

  La Dra. Mercè Villaró, metgessa del CAP Terrassa Sud de MútuaTerrassa, la Sra. Montse Ibarra, dietista de MútuaTerrassa i l’atleta olímpic Carles Castillejo són els tres professionals que integraran la taula rodona. El Dr. Carles Morera, traumatòleg de la Unitat de Traumatologia i Medicina de l’Esport de MútuaTerrassa, serà l’encarregat de moderar-la.

 

Quins són els avantatges de la pràctica esportiva per a la salut, quins requeriments dietètics i pautes d’hidratació s’han de tenir presents abans, durant i després de l’exercici o com reverteix un bon exercici físic en la nostra salut són alguns dels temes que es posaran sobre la taula.

 

La seguretat en l’àmbit de l’esport és la segona de les temàtiques que donen forma al cicle i la conferència se celebrarà el 29 de setembre. La darrera tractarà sobre els beneficis psicosocials de l’esport i en aquest cas la data escollida és el 24 de novembre.  En tots els casos, les conferències se celebraran a l’edifici docent a les 19h, es realitzaran en forma de taula rodona, contemplaran també un torn obert de preguntes pels assistents i seran moderades pel Dr. Morera.

 

Totes elles s’han organitzat amb la Unitat de Traumatologia i Medicina de l’Esport d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa, formada per l’equip de professionals de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Catalunya (COTCAT). Aquest fet s’emmarca en la voluntat de potenciar l’àmbit de la Medicina de l’Esport que l’entitat està duent a terme.

  

 

 

Cicle Conferències:

Les conferències programades son les següents:

          Nutrició i esport (16 de juny)

          Seguretat en l’esport (29 de setembre)

          Beneficis psicosocials de l’esport (24 de novembre)

 

 

 

XII Circuit de Curses Activa’t

El calendari:

  • 18 Gener: Mitja Marató Terrassa

  • 18 Gener: Cursa Santi Centelles

  • 30 Maig: Cursa Bon Aire

  • 14 Juny: Cursa de la Campana de Vacarisses (novetat)

  • 4 Juliol: Cursa Festa Major de Terrassa

  • 11 Juliol: Cursa de Ca N’Anglada

  • 19 Juliol: Cursa Can Gonteres (novetat)

  • 29 Agost: Cursa Festa Major Matadepera

  • 20 Setembre: Cursa de les Dones (novetat)

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa  

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa