Un xec de 700 €uros per Càritas Matadepera

Una de les particularitats de la Cursa Popular de Matadepera que va tenir lloc dissabte i que va estar organitzada conjuntament per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d’Esports, va ser el fet que una tercera part de la inscripció de cada corredor (1 €uro dels 3 que valia), estaria destinada a Càritas Matadepera.

El xec que es va lliurar va ser de 700 €uros, que l’entitat destinarà als col·lectius més necessitats. Per la seva banda, l’Ajuntament de Matadepera va fer lliurament a l’entitat organitzadora uns obsequis agraint la seva col·laboració i continuïtat en l’organització de la cursa. 

A la dreta, dos moments de la trobada: D’esquerra a dreta, Quico Sala, Regidor d’Esports; Vicenç Montearriba, voluntari deCàritas Matadepera, Pep Mota, vicepresident de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, l’Alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona, i David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. A sota, el moment de lliurament del xec (Fotos: Comunicació).