Terrassa es prepara per acollir la II Cursa de les dones

Diumenge, 20 de setembre de 2015, Terrassa acollirà la segona edició de la Cursa de les Dones, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Demà dimarts, 15 de setembre, tindrà lloc el primer acte previ d’aquesta Cursa. A partir de les 17 hores, en la Plaça Vella de Terrassa, és durà a terme una jornada especial d’inscripcions i activitats solidaries amb la participació de l’ONG “Ayuda Directa”.

Resten pocs dies per la celebració de la II Cursa de la Dona Terrassa, diumenge 20 de setembre, a les 10 hores, i Terrassa ja es prepara per celebrar una jornada social-esportiva, com va ser la primera edició,  on la dona serà la protagonista. De la mateixa forma, demà es durà a terme un acte previ d’aquesta cursa, a la Plaça Vella de Terrassa, a partir de les 17 hores, on la dona protagonitzarà la jornada amb el passi del documental “El Mirall de la Dona” amb una xerrada explicativa, una exposició fotogràfica “Madres del Mundo” i una explicació del projecte de l’ONG “Ayuda Directa” destinatària de la solidaritat d’aquesta II Cursa de la Dona.

 

Uns dels eixos principals de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa es la seva solidaritat amb  diverses entitats, en aquesta ocasió, la II Cursa de la Dona Terrassa col·labora amb l’ONG “Ayuda Directa” per recolzar el Programa de Micro crèdits a dones de Sri Lanka que actualment arriba ja a més de 200 dones destinatàries de Galle.

 

Aquesta ONG va néixer l’any 2006 quan es va produir el tsunami a Sri Lanka. També col·laborant amb Àfrica, Haití i també conscients de la manca del nostre país, col·laborant amb dinars per famílies necessites i cursos formatius per trobar feina. Com va dir el seu president, Sr. Marcial Peralejo, “realitzar una labor social de compromís amb els mes necessitats”.  El seu lema “Somriu – Somriu, Cursa en la qual tothom somrigui”. 

 

– II Cursa de la dona Terrassa

La cursa  manté les mateixes prestacions que la darrera edició. Un recorregut de 5.000 metres que transcorrerà pels carrers del centre de la ciutat, traçat que ha variat mínimament respecte a la primera edició degut a la coincidència amb un altre esdeveniment a la ciutat.  La participació està oberta a tothom però especialment a les dones, protagonistes d’aquesta prova que busca incorporar de forma important a les fèmines en el món de l’atletisme, poc a poc anar igualant el nivell masculí. Actualment, Terrassa és una de les ciutats capdavanteres en la participació femenina en aquest tipus de prova, amb una mitja del 30% de participació femenina en les diverses curses que s’organitzen.

 

– Inscripcions:

Les inscripcions es poden realitzar a traves de la web: www.mitjaterrassa.org fins les 20 hores del dimecres 16 de setembre de 2015.

Les inscripcions presencials es tancaran demà dia 15 i es poden fer a traves de la botiga d’esports Benitosports (Avda. Jacquard, 91-95) i de la Casa Galeria(Nou de sant Pere, 36).

 

– Recollida de dorsals i Regals:

Els participants a la cursa podran recollir els seus dorsals i l’obsequi de cursa dies previs a la celebració d’aquesta a la botiga d’esports Benitosports. El divendres 18 de 17 h a 20 h i el dissabte 19 de 10h a 13 h i de 17h a 20 h. El mateix dia de la cursa l’entrega de dorsals es durà a terme en el Parc dels Catalans (sortida i arribada de cursa) de 8 h a 9.30 h.

 

 

La Cursa de les Dones Terrassa que se celebrarà el diumenge 20 de setembre de 2015, de 5.000 metres amb sortida i arribada al Parc dels Catalans,  és la darrera cursa del XII Circuit Activa’t en categoria femenina.

 

LES DADES:

Acte previ II Cursa de les dones Terrassa

Organitzador: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa

Data: Dimarts, 15 de setembre de 2015

Hora: A partir 17 hores

Lloc: Plaça Vella de Terrassa

 

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa  

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa